Ο Αλεχάντρο Αρίμπας, βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη! Προέκυψαν όμως κάποια …προβλήματα και όπως φαίνεται η υπόθεση δεν θα προχωρήσει. Τι συνέβη όμως; Ο Ισπανός αφίχθη στην Ελλάδα με τον ατζέντη του, έχοντας συμφωνήσει με τον Άρη όσον αφορά το οικονομικό. Κάποιοι οριακά…εκβιαστικοί επιμέρους όροι όμως που τέθηκαν από τον μάνατζερ […]

Ο Αλεχάντρο Αρίμπας, βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη! Προέκυψαν όμως κάποια …προβλήματα και όπως φαίνεται η υπόθεση δεν θα προχωρήσει.

Τι συνέβη όμως;

Ο Ισπανός αφίχθη στην Ελλάδα με τον ατζέντη του, έχοντας συμφωνήσει με τον Άρη όσον αφορά το οικονομικό. Κάποιοι οριακά…εκβιαστικοί επιμέρους όροι όμως που τέθηκαν από τον μάνατζερ του χθες καθυστέρησαν τις υπογραφές και δεν επιτρέπουν τελικώς το τελικό DEAL!

Από την πλευρά της ΠΑΕ οι “κιτρινόμαυροι” δείχνουν άκρως ενοχλημένοι με την όλη στάση της πλευράς του παίκτη. Και δεν δείχνουν διατεθημένοι να παίξουν το “παιχνίδι” των μάνατζερ!

Με προσωπική απόφαση του Θ.Καρυπίδη δεν συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις και πάει για άλλο παίκτη ο Άρης.

Στον Άρη επομένως συνεχίζεται το κυνήγι παικτών. Την ίδια ώρα που σήμερα (16:00) η ομάδα δίνει το πρώτο της επίσημο κόντρα στην Αστάνα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ