Ο Αργεντινός τεχνικός με τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τους ανθρώπους των Ροχιμπλάνκος, θέλει να φέρει ποιοτικούς παίκτες από την περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προσπάθεια του για Ευρώπη  στην  superleague  υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος. Το πρόβλημα της αδειοδότησης είναι παρελθόν μετά την επέμβαση της ΟΥΕΦΑ, και πλεον ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά έχει ξεκινήσει.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη ξεκαθάρισε στον Αργεντίνο τεχνικό να προχωρήσει σε ότι κίνηση θέλει, για τη διαμόρφωση του ρόστερ που θα εξυπηρετεί τα αγωνιστικά του πλάνα για την νέα σεζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός με τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τους ανθρώπους των Ροχιμπλάνκος, θέλει να φέρει ποιοτικούς παίκτες από την περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας για να κάνουν την διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα των κιτρίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ι πρώτοι στόχοι για τον Άρη είναι ο Καμέγιο και ο Ρικέλμε.

Για δανεισμό φυσικά και ρήτρα να συμφωνήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Τη φετινή σεζόν ήταν δανεικοί σε Μιράντες και πραγματοποίησαν μια σπουδαία και γεμάτη σεζόν.

Ο Καμέγιο είναι στράικερ, και τη χρονιά που πέρασε έπαιξε σε 37 παιχνίδια και σκόραρε 15 φορές και είχε 4 ασίστ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας και εκτιμάται πάνω από 2.500.000 ευρώ.

Από την άλλη, ο Ρικέλμε είναι εξτρέμ που παίζει και στα δυο άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον φορ. Καμέγιο και Ρικέλμε συνεργάστηκαν εντυπωσιακά φέτος στη Μιράντες. Έπαιξε 39 ματς, και είχε 8 γκολ και 12 ασίστ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει εξίσου καλά και τα δυο πόδια, είναι ταχύτατος και με την μπάλα και χωρίς αυτή. Είναι διεθνής με την U21 της Ισπανίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ