Ανατροπή σκηνικού με Μαντσίνι!

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον Άρη, μετά τη νέα άκρως δελεαστική πρόταση που δέχθηκε από ομάδα του Ντουμπάι. Καθώς και την ιδιαιτέρως δελεαστική προσφορά από την Κοπεγχάγη, η οποία μπορεί να μην φέρνει τα ίδια λεφτά, διατηρεί όμως ανοιχτή την πόρτα της Ευρώπης για τον Αργεντίνο.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε η πρόταση αυτή είναι η καλύτερη για τον Μαντσίνι και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πουν το «ναι». Είτε στην μία, είτε στην άλλη.

Ο 25άχρονος πλάγιος επιθετικός είχε δεχθεί πρόσφατα πρόταση από τη Σαμάρα. Και πλέον οι 2 προτάσεις αλλάζουν τα δεδομένα, για έναν παίκτη που μέχρι χθες θεωρούνταν δεδομένο πως θα μείνει στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι αρχές Σεπτεμβρίου είχε έρθει η τρίτη πρόταση για τον Μαντσίνι, από τη Σαμάρα όμως ο Καρυπίδης είχε πει είπε και πάλι «όχι». Είχε προηγηθεί μία ακόμη από τη Σαμάρα και μία από την Ομόνοια.

Τελικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς οι άνθρωποι των «Θεσσαλονικέων» θα κληθούν να αποκριθούν σύντομα στις προτάσεις, πάντα σε συνεννόηση με τον παίκτη και τα «θέλω» του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ