Δείχνει να έχει μείνει πίσω σε βελτίωση ο Άρης

Μπορεί η εποχή του Άλαν Πάρντιου να έχει φέρει χαμόγελα στο κίτρινο μαύρο στρατόπεδο, ο Άρης όμως δεν κατάφερε να εξαργυρώσει αυτή την θετικότητα, στο δεύτερο παιχνίδι με τον Βρετανό προπονητή στον πάγκο του, απέναντι στον Βόλο.

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να αποδειχθούν ανταγωνιστικοί, παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο το οποίο θύμιζε περισσότερο εποχές Μπούργος, παρά την νέα κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως όλα βασίζονται και έχουν εξήγηση στην υπερβολική χαλαρότητα που επικρατεί στο κίτρινομαύρο στρατόπεδο, όχι όμως σε επίπεδο αυστηρότητας, αλλά σε σε επίπεδο εντάσεων των προπονήσεων.

Στο διάστημα της διακοπής, ο Άρης είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε αρκετά πράγματα, σε αρκετές αδυναμίες, που παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο νέος προπονητής μπορούσε να βελτιώσει αρκετές καταστάσεις, όμως προτίμησε να δώσει διαδοχικά ρεπό στους παίκτες του, με την απουσία του ίδιου μάλιστα να είναι αυτή που προκάλεσε τις περισσότερες εντυπώσεις.

Ο ίδιος ο Πάρντιου μετέβη μάλιστα και στην Αγγλία, ώστε να σχολιάσει ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Ο ίδιος ο προπονητής είχε ενημερώσει φυσικά τους κιτρινόμαυρους πριν καν αναλάβει, όμως το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο, καθώς οι παίκτες του έμειναν ουσιαστικά χωρίς κάποια σοβαρή βελτίωση στο διάστημα της διακοπής, την ώρα που άλλες ομάδες βελτιωνόταν συνεχώς.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση του Άγγλου προπονητή από εδώ και πέρα, καθώς πρέπει να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο τουλάχιστον πριν την διακοπή για το Μουντιάλ. Μέχρι τότε ο Άρης πρέπει να φανεί βελτιωμένος, και να μην χάσει άλλο έδαφος στην διεκδίκηση των στόχων του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ