Ο Βασίλης Τσιάρτας που και που θυμάται να μας απασχολήσει με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα. Αυτή την φορά, απάντησε λίγο αργοπορημένα για τα εισιτήρια, τον Κορωνοϊό και την ..original! Ο κόσμος της ΑΕΚ αντέδρασε και οι εξελίξεις ήταν πιο άμεσες από αυτό που περιμέναμε. Σε ανάρτησή του στα social media, ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε αρνητικά […]

Ο Βασίλης Τσιάρτας που και που θυμάται να μας απασχολήσει με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα. Αυτή την φορά, απάντησε λίγο αργοπορημένα για τα εισιτήρια, τον Κορωνοϊό και την ..original!

Ο κόσμος της ΑΕΚ αντέδρασε και οι εξελίξεις ήταν πιο άμεσες από αυτό που περιμέναμε.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε αρνητικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Original 21, σχετικά με το 10% πληρότητας στα γήπεδα.

«Πόσο υποκριτικό να κόπτονται κάποιοι για τους κατόχους καρτών διαρκείας στα γήπεδα, όταν οι ίδιοι με τα επεισόδια που κάνουν τους στερούν να δουν την ομάδα τους με τις τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών για 4-5 αγωνιστικές; Κάπου ώπα, μη δουλευόμαστε κ μεταξύ μας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Βασίλης Τσιάρτας και μένει να φανεί αν θα έχουμε και άλλο… επεισόδιο στην κόντρα των δυο πλευρών.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик