Με 21 παίκτες η αποστολή του Πανσερραϊκού εν όψει ΑΕΚ.

H AEK είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πανσερραϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Τα «λιοντάρια» έχουν ακόμα μία δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι τους με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν την «Ένωση» στην «OPAP Arena», το Σάββατο (26/08, 21.30).

Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην μπορεί να υπολογίζει στον Χάγιεκ, μετά την αποβολή του στο φαληρικό στάδιο.

Εκτός πλάνων παραμένουν και οι τραυματίες Παντεκίδης, Κολομπίνο και Μορέιρα, ενώ πρόλαβαν και εξέδωσαν το δελτίο του Σουηδού αμυντικού, Εμίλ Μπέργκστρομ.

Ο Ζήσης Χατζηστραβός επίσης θα απουσιάσει, καθώς τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση.

Όπως ενημέρωσαν οι Σερραίοι: «Με μια πρωινή προπόνηση την Παρασκευή 25/08 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ (26/08, 21:30, Cosmote Sport1).

Ο προπονητής μας Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και αναχώρησε για την Αθήνα.

Αυτοί είναι οι Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρομ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαι, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Τομάς, Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι, Άλεξιτς, Μπαΐροβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σοφιανός, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου, ο τιμωρημένος Χάγιεκ, ο Χατζηστραβός ο οποίος απέκτησε ένα θλαστικό τραύμα στην τελευταία προπόνηση στα πλευρά και οι Κολομπίνο, Μορέιρα, Παντεκίδης που παραμένουν σε στάδιο αποθεραπείας».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ