Συνέχεια στην πλούσια δράση των πλέι οφ της Superleague1

Συνέχεια στην πλούσια δράση των πλέι οφ της Superleague1 με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και είχε και την πρώτη μεγάλη φάση στο 12′, με τον Λαλά να δοκιμάζει δυνατό σουτ από μακριά, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου! Ο Λαλά εκτέλεσε πλάγιο άουτ στέλνοντας τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ και ο Μαροκινός γύρισε υπέροχα το σώμα του και με αστραπιαία κίνηση έκανε το σουτ με το αριστερό ανάμεσα σε αρκετούς παίκτες των γηπεδούχων, για να νικήσει τον Λοντίγκιν.

Ισοφάρισε σε 1-1 ο ΠΑΣ με σκόρερ τον Περέα, ο οποίος μετά από κόρνερ από τα αριστερά και ασυνεννόηση μέσα στη περιοχή του Ολυμπιακού έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και κέρδισε τον Βατσλίκ, με το 7ο φετινό του γκολ.

To 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με Ολυμπιακό και ΠΑΣ να μοιράζονται από έναν βαθμό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Σιόντης (86′ Λιάσος), Καρτάλης (73′ Ντομίνγκεθ), Κάστρο, Νάουμετς (56′ Λεό), Παμλίδης (86′ Λώλης), Κρίζμαν.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (69′ Χασάν), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ