Επέστρεψε στην αποστολή, εν όψει ΑΕΚ, ο Ζόαν Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με απουσίες στην «OPAP Arena», στον εκτός έδρας αγώνα του με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να περάσουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια (25/04, 21.00), με τον προπονητή τους να μην έχει στη διάθεσή του τόσο τον Ντόουγκλας Αουγκούστο όσο και τον Τάισον.

Εκτός έμεινε και ο επίσης τραυματίας Κάλεντ Νάρεϊ, ενώ ο Ζόαν Σάστρε υπολογίζεται πλέον κανονικά.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «Ολοκληρώθηκε η διήμερη προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι της 6η αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι, το πρωί της Τρίτης (25.04) στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και ειδικό κομμάτι για τις στατικές φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον, που έμειναν εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Ρικάρντο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον και Τζίμας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ