Εκφράζονται φόβοι για ζημιά στον χιαστό.

Άτυχος στάθηκε ο Λεάντρο Φόκου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τρέντσιν, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για τη δεύτερη φάση του UEFA Youth League.

Η «πράσινη» ομάδα Κ19 κέρδισε με 2-0 κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην τρίτη φάση, ωστόσο έχασε εξαιτίας τραυματισμού τον 19χρονο μέσο.

Ο νεαρός άσος τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε κλαίγοντας, πάνω σε φορείο, από τον αγωνιστικό χώρο.

Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Από το «τριφύλλι» εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά στον χιαστό.




Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη χάσει με ρήξη χιαστού τον Αϊτόρ και τον Αλέξις Τρουιγιέ.

Στα αγωνιστικά, ο Αμπντελραχμάν Μπιλάλ άνοιξε το σκορ στο 28’ και ο Φρόκου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στο 38’, πριν τραυματιστεί.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ενώ ο τραυματισμός του 19χρονου μέσου στο 69’ «πάγωσε» τη Λεωφόρο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι, μετά την αποβολή του Γκάιντος, για το σκληρό μαρκάρισμά του.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης, Φικάι (72’ Κάτρης), Φρόκου (72’ Σπαθάρης), Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (87′ Νότας), Καλοσκάμης (90′ Νταμπίζας), Βολάκης (90′ Καλός), Μπιλάλ.

Τρέντσιν: Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Ντάνιχελ, Σέμπεν, Πρέκοπ, Χόλι, Χαγιόβσκι (85’ Τσούλεν), Γκάιντος, Πράζενκα (46’ Ζαβάτσκι), Μπεντνάρ (90′ Τσιάλα), Μούρκο (72’ Σκουλτέτι).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Απίθανο σουτ του Φρόκου για το 2-0:




1-0 με κεφαλιά του Μπιλάλ:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ