Οι διαδοχικές νίκες λειτούργησαν ευεργετικά στην ψυχολογία του Άρη κι αυτό παραδέχθηκε ο Τόλης Τερζής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (5/3) με τη Λαμία.

Οι διαδοχικές νίκες λειτούργησαν ευεργετικά στην ψυχολογία του Άρη κι αυτό παραδέχθηκε ο Τόλης Τερζής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (5/3) με τη Λαμία.

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Τόλης Τερζής στάθηκε στον αντίκτυπο των διαδοχικών της ομάδας του λέγοντας ότι… «μας έδωσαν χρόνο να δουλέψουμε καλά, γιατί είχαμε ηρεμία. Μας βοήθησαν και βαθμολογικά, γιατί ανεβήκαμε στην πέμπτη θέση. Σίγουρα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογική μας διάθεση. Οι παίκτες είναι πολύ καλύτερα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι -και πιο καλά ακόμη».

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε επίσης ότι η Λαμία άλλαξε αρκετά στους τελευταίους αγώνες. «Εχει αλλάξει πρόσωπο. Στα τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει προπονητή, ο οποίος με τη σειρά του έχει αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι του, στο Βόλο, πήρε την ισοπαλία, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Η Λαμία παίζει για την επιβίωσή της. Είναι λίγα τα παιχνίδια που απομένουν και θα κάνει ό,τι μπορεί να πάρει τους βαθμούς. Η Λαμία έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ειδικά τη στιγμή που παίζει εντός έδρας. Κι εμείς, όμως, έχουμε το δικό μας κίνητρο για τη νίκη. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πέμπτη θέση, που τελικά οδηγεί στην Ευρώπη. Θέλουμε, λοιπόν, τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι αυτό».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ