Δουλεύουν σκληρά οι «πράσινοι» στο Μπαντ Έρλαχ.

Προπονήσεις και φιλικά στην Αυστρία δίνει ο Παναθηναϊκός, έως τις 10 Ιουλίου, καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου γίνεται στο Μπαντ Έρλαχ.

Οι «πράσινοι», κατά την παραμονή τους επί αυστριακού εδάφους, επιχειρούν να θέσουν τις βάσεις για την καινούρια χρονιά, δουλεύοντας εντατικά.

Παράλληλα, δίνουν και τα πρώτα φιλικά τους. Έπαιξαν ήδη απέναντι στη Βιενέρ Βικτόρια και θα τεθούν αντιμέτωποι και με την Πετρολούλ Πλοέστι, την ΤΣΚΑ Σόφιας και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Μετά την ενσωμάτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκονται πλέον και οι διεθνείς Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Λάζλο Κλέινχεϊσλερ.

Μοναδικός παρών παραμένει ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ενώ την Πέμπτη (29/06) εκτός προπόνησης έμειναν οι Γκάνεα, Φρόκου, Μπιλάλ και Καλοσκάμης.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ: «Η θερμοκρασία στο Bad Erlach της Αυστρίας ανέβηκε αρκετά την Πέμπτη, αλλά οι ρυθμοί στην προπόνηση παραμένουν σταθερά υψηλοί.

Στο πρωινό πρόγραμμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στο πρέσινγκ όταν η αντίπαλη ομάδα έχει κατοχή μπάλας.

Πέραν αυτού οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στα 2/3 του γηπέδου.

Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Γκάνεα, Φρόκου, Μπιλάλ, Καλοσκάμης.

Το απόγευμα είναι ελεύθερο για τους ποδοσφαιριστές».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ