Συνεχίζουν πρώτοι οι «πράσινοι».

O Παναθηναϊκός δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Οι «πράσινοι» άλωσαν με 2-0 το Πανθεσσαλικό Στάδιο, σημειώνοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη τους, με την οποία διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης.

Mε σκόρερ τον Ιωαννίδη και τον Σπόραρ από ισάριθμες ασίστ του Μαντσίνι  το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στρέφει πλέον άμεσα το ενδιαφέρον του στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μόλις στο 4’ ο Κώτσιρας με διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε μεμιάς αισθητή την παρουσία τού «τριφυλλιού», που μπήκε πιεστικά και με ορμή στο γήπεδο.

Οι «πράσινοι« είχαν μια καλή δημιουργία για γκολ και στο 16’ όταν έπειτα από ωραία συνεργασία του Ρουμπέν με τον Παλάσιος, η μπάλα στρώθηκε στον Μαντσίνι, ο οποίος όμως σούταρε ψηλά άουτ.

Στον 21’ ήταν η σειρά του Βέρμπιτς για να απειλήσει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά και πάλι η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Ο Παναθηναϊκός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 34’ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσέριν, ο Ιωαννίδης σούταρε αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από το πόδι του Κότνικ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Βέρμπιτς επιχείρησε να σκοράρει με βολ πλανέ, όμως ο Κότνικ μπλόκαρε.

Η τελευταία καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 41’, με τον Κώτσιρα να σουτάρει και τον Μεταξά να απομακρύνει προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις στα 14 δευτερόλεπτα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Κώτσιρας άνοιξε ωραία στον χώρο για τον Μαντσίνι, ο οποίος έστρωσε εξαιρετικά για τον Ιωαννίδη που ακολούθησε τη φάση και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Το «τριφύλλι» συνέχισε να πιέζει και στο 48’ είχε μια ακόμα καλή στιγμή, με τον Βέρμπιτς να υποδέχεται την πάσα του Παλάσιος, αλλά να σουτάρει άουτ.

Το ασφυκτικό πρεσάρισμα απέφερε καρπούς για τον Παναθηναϊκό που στο 65’ σκόραρε για δεύτερη φορά. Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μπερνάρ και Μαντσίνι έπαιξαν με τρομερή ταχύτητα, ο Μαντσίνι σέντραρε και ο Σπόραρ με ωραία κεφαλιά «ψαράκι» πέτυχε το 0-2.

Οι «πράσινοι» διαχειρίστηκαν εξαιρετικά μέχρι τέλους το προβάδισμα των δύο τερμάτων που πήραν, διατηρώντας για 21η φορά στο πρωτάθλημα ανέπαφη την εστία τους.

Bόλος: Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (46′ Μπαριάντος), Μεταξάς, Τσιρίνος (67′ Πίρες), Γκάγκι (67′ Σι), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (74′ Πούχατς), Πέρεθ, Τσέριν (69′ Τσόκαϊ), Μαντσίνι, Παλάσιος (60′ Μπερνάρ), Βέρμπις (69′ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (60′ Σπόραρ).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Κοντά σε δεύτερο γκολ ο Σπόραρ, τον σταμάτησε ο Κότνικ:




Ζήτησαν πέναλτι από τον Βόλο, τσεκ από το VAR σε δύο περιπτώσεις:




Απειλεί ο Βόλος με το ωραίο πλασέ του Μπαριέντος:




Ζήτησε χέρι ο Σπόραρ σε παρέμβαση του Πίρινεν:




Σκοράρει ο Σπόραρ για το 0-2, άψογη συνεργασία 7 παικτών:




0-1, με τη σέντρα βρίσκει δίχτυα ο Ιωαννίδης:




Η Πράσινη λαοθάλασσα στον Βόλο:




Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία με Ιωαννίδη – Βέρμπιτς:




Ακυρώθηκε το γκολ του Παλάσιος, εκτεθειμένος ο Αργεντινός:




Ο Μαντσίνι τη μεγάλη ευκαιρία, ωραία συνεργασία Πέρεθ – Παλάσιος:




Κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά ο Βόλος με Οζέγκοβιτς:




Το δυνατό βολέ του Κώτσιρα απείλησε τον Κότνικ:




‘Πρασίνισε’ ο ουρανός στο ‘Πανθεσσαλικό’:




Ισχυρή παρουσία των φίλων του ‘τριφυλλιού’ ξανά στο Πανθεσσαλικό:




Δεν πτοείται από την έντονη βροχόπτωση ο κόσμος του Παναθηναϊκού:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ