Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης. Στην ομάδα της Ριζούπολης εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και συγκεκριμένα θετικοί βρέθηκαν 8 ποδοσφαιριστές (9 συνολικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα). Η εξέλιξη αυτή έφερε την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Το υγειονομικό πρωτόκολλο αναφέρει πως με 7 (ή και περισσότερα) κρούσματα στη τάξη των αθλητών ματαιώνεται ένας αγώνας, […]

Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης. Στην ομάδα της Ριζούπολης εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και συγκεκριμένα θετικοί βρέθηκαν 8 ποδοσφαιριστές (9 συνολικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα).

Η εξέλιξη αυτή έφερε την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Το υγειονομικό πρωτόκολλο αναφέρει πως με 7 (ή και περισσότερα) κρούσματα στη τάξη των αθλητών ματαιώνεται ένας αγώνας, όπως αναμένεται να συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση.

Στον Απόλλωνα έχουν ήδη λάβει τα μέτρα που επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Μάλιστα, στον αέρα βρίσκεται και το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι στο καθιερωμένο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, εντοπίστηκαν εννέα θετικά κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αμέσως ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ με πρώτο μέλημα την υγεία των μελών της ομάδας».

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ