Στον σωστό δρόμο βαδίζει η Κηφισιά σύμφωνα με τον προπονητή της.

Στην Ολλανδία πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Κηφισιά εν όψει της νέας σεζόν και της παρθενικής συμμετοχής της στη Super League.

Ο Γιάννης Αναστασίου και το επιτελείο του έθεσαν τις βάσεις για την καινούρια χρονιά, που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

«Μπορεί να ακουστεί κοινότοπο, αλλά το πιο σημαντικό από ό,τι έγινε στην Ολλανδία αυτό το διάστημα είναι πως μείναμε υγιείς και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τραυματισμούς», ανέφερε σχετικά ο 50χρονος τεχνικός.

Όπως πρόσθεσε: «Το λέω γιατί γιατί στις προετοιμασίες συνήθως βγαίνουν τέτοια θέματα στις ομάδες.

Εμείς, ευτυχώς, δεν κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια τέτοια κατάσταση, οπότε το λογίζουμε ως κάτι θετικό.

Προσπαθήσαμε να περάσουμε έναν νέο τρόπο προπόνησης στα παιδιά, έναν τρόπο που ήταν διαφορετικός σε σχέση με αυτόν που είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Με μεγάλη ένταση και έμφαση στην τακτική.

Παρότι οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες μάλιστα, λόγω των συνεχόμενων διπλών προπονήσεων, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και έδειξαν μεγάλη διάθεση για να μάθουν και να εξελιχθούν.

Θα έλεγα πως ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό σε όσα ζητήσαμε, παρά την κούραση».

Αναφορικά με τα τρία φιλικά που έδωσαν, απέναντι σε Ουτρέχτη, Φρανκ Μποράν και Γκόου Αχέντ Ιγκλς, συμπλήρωσε: «Οι δύο ολλανδικές ομάδες μάς δημιούργησαν αρκετά προβλήματα, αλλά για αυτό τις επιλέξαμε ως αντιπάλους στα φιλικά.

Θέλαμε να δούμε πού έχουμε πρόβλημα και να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Πήραμε αρκετά καλά μαθήματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Σε γενικές γραμμές, βάλαμε τις βάσεις για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια το επόμενο διάστημα και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αυτό που έχουμε πει από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε είναι πως θα είμαστε μια ομάδα που θα είναι δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Δεν θα τα παρατάμε!

Στόχος λοιπόν είναι να παίζουμε στο μάξιμουμ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που φάνηκε κιόλας στο φιλικό με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μια ομάδα που ξεκινά το δικό της πρωτάθλημα σε μία εβδομάδα.

Οι ταχύτητες, όπως είναι φυσιολογικό, ήταν διαφορετικές, αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε καλά.

Το σημαντικότερο όλων σε αυτό το θέμα είναι η λήψη των αποφάσεων, κάτω από αυτές τις απαιτητικές συνθήκες σε αγώνες με υψηλή ένταση.

Είχαμε δυσκολίες μεν κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς, αλλά αυτό είναι κάτι που απαιτεί χρόνο για να το συνηθίσουν τα παιδιά.

Για αυτό δουλεύουμε όμως σκληρά, για να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς.

Θεωρώ πως είμαστε στον σωστό δρόμο για να τα καταφέρουμε».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ