Δεύτερη θητεία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Διαφορετική από την προηγούμενη. Σίγουρα τα νέα δεδομένα είναι πιο απαιτητικά σε αυτό το δεύτερο πέρασμα του από τον δικέφαλο. Όμως ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος, συγκρατημένα έστω, από το υλικό. Σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα θα είναι μαχητική και ανταγωνιστική με κάθε αντίπαλο και […]

Δεύτερη θητεία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Διαφορετική από την προηγούμενη. Σίγουρα τα νέα δεδομένα είναι πιο απαιτητικά σε αυτό το δεύτερο πέρασμα του από τον δικέφαλο. Όμως ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος, συγκρατημένα έστω, από το υλικό.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα θα είναι μαχητική και ανταγωνιστική με κάθε αντίπαλο και πως οι στόχοι παραμένουν υψηλοί.

Είναι όμως απλά τα πράγματα; Καθώς το ρόστερ μοιάζει κάπως αποδυναμωμένο. Τουλάχιστον συγκριτικά με την σεζόν του double.

Παράλληλα, υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που έχουν ειδικό βάρος για να διαχειριστεί. Ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν επιδείξει κάτι το σπουδαίο στο πέρασμα τους.

Φάκελος ΄δεκάρι

Στα “παράπονα” του Ρουμάνου είναι σίγουρα ο παίκτης πίσω από τον σέντερ φορ. Εκεί η ομάδα δεν κατάφερε να αποκτήσει παίκτη στα μέτρα του. Έτσι όπως τον ζήτησε.

Η ομάδα λοιπόν ξεμένει με τον Σίντζι Καγκάβα. Ο οποίος μεν είναι ένα τεράστιο όνομα. Όμως δεν είναι αυτός που πίστευαν οι “ασπρόμαυροι” όταν τον απέκτησαν.

Ο Ιάπωνας δεν έχει καταφέρει ακόμη να εγκλιματιστεί. Και παράλληλα δέχεται έντονη κριτική από τον κόσμο.

Σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί ο Καγκάβα μοιάζει δύσκολο να διαχειριστεί.

Μπορεί να  έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ωστόσο θα πρέπει να δώσει λύσεις τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μοναδικό ενδεχόμενο να τον δούμε στον πάγκο θα ήταν να δίνονταν ευκαιρία από νωρίς στον Αλεξάντρου Μίτριτσα. Όμως η βασική αρχή του Λουτσέσκου ορίζει πως για τους “νέους” χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να παίξει κανείς βασικός.

Φάκελος “καινούριοι”.

Ο Λουτσέσκου λοιπόν θέλει να δει, πριν υπολογίσει! Ο Μίτριτσα που στην Βέροια έδειξε διάθεση και έδωσε λύσεις και ποιότητα στα άκρα του Δικεφάλου. Κάτι που θα δούμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό όταν φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του.

Ο Σίντκλεϊ από την άλλη φάνηκε κάπως εκτός ρυθμού. Κάτι που υπολογίζεται πως θα ξεπεραστεί όμως, άμεσα, τις επόμενες εβδομάδες.

Η αιχμή του δόρατος

Σφιντέρσκι και Άκπομ μάχονται για την βασική θέση του επιθετικού στον ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός σίγουρα θα ανεβάσει απόδοση πλέον. Καθώς η έλευση του Άγγλου σηματοδοτεί ανταγωνισμό.

Ο Σφιντέρσκι νιώθει πως απειλείται η θέση του και θα πρέπει να προσπαθήσει παραπάνω για να πείσει τον Λουτσέσκου.

Το κύριο που ζητάει άλλωστε ο Ρουμάνος είναι η αυτοπεποίθηση και η νοοτροπία νικητή. Αλλιώς double…ΔΕΝ!

To έχει ξανακάνει όμως ο Ραζβάν. Γιατί όχι να μην ξαναδούμε έναν ΠΑΟΚ πυο θα τρίβουμε τα μάτια μας;

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι