Οι συμπατριώτες του είχαν ασκήσει έντονη κριτική στον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ και περιμένει την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα ώστε να συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο Πολωνός ήταν μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λέγκια Βαρσοβίας, από την οποία όμως δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο.

Αν και κατά την περίπου τετραετή θητεία του κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και συνολικά δεκατέσσερις παίκτες της ομάδας κλήθηκαν στην Εθνική Πολωνίας, υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η πολωνική ιστοσελίδα sport.pl τον κατηγόρησε πως διέλυσε μια ομάδα που δεν χρειαζόταν ουσιαστικές αλλαγές.

«Η Λέγκια θα μπορούσε να είχε καλύτερο υλικό, ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεσαι και τους ειδικούς στις απαραίτητες θέσεις. Ο πρόεδρος της Λέγκια αποφάσισε τον περασμένο Δεκέμβριο να απομακρύνει από τον ρόλο του, τον αθλητικό διευθυντή, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ο οποίος είχε δεχτεί έντονη κριτική. Το έκανε, ωστόσο άργησε πολύ…», ανέφεραν αρχικά οι Πολωνοί.

Όπως πρόσθεσαν: «Η θητεία του στη Λέγκια ήταν περίπλοκη για να χαρακτηριστεί. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι ήταν δραματικό για την ομάδα. Έφερε επτά ποδοσφαιριστές και κανένας τους δεν απέδειξε πως ήταν ικανός να αγωνιστεί με την πρωταθλήτρια Πολωνίας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ