Κοντά σε μεταγραφική βόμβα η «Ένωση».

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΑΕΚ, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρουν κροατικά δημοσιεύματα ο Νταμαγκόι Βίντα δεν είναι απλώς στο στόχαστρο της «Ένωσης», αλλά βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.

Ο 32άχρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, στην οποία ήταν από το 2018. Έχει αγωνιστεί, ακόμα, σε Όσιγιεκ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ντιναμό Κιέβου.

Είναι, επίσης, διεθνής με την Εθνική Κροατίας. Έχει φορέσει, στο παρελθόν, και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι «κιτρινόμαυροι», από την πλευρά τους, ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την είδηση. Τηρούν, προς το παρόν, σιγή ιχθύος.

Αναφορικά με τον μάνατζέρ του, Ουγκούρ Αβαντάν, υποστηρίζει πως τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τα τουρκικά media φερόταν να΄χει συμφωνήσει για την μεταγραφή του στην Αλ Ετιφάκ από τη Σαουδική Αραβία.

Το όνομα του Βίντα έχει παίξει πολύ το φετινό καλοκαίρι για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες (Μαρσέιγ, Τραμπζονσπόρ, Μόντσα, Σαμπντόρια, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Όσιγιεκ, Χάιντουκ) αμέσως μετά την λήξη της συνεργασίας του με την Μπεσίκτας.

Όπως και να έχει, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Εφόσον, πάντως, πράγματι ισχύουν όσα έγραψαν οι συμπατριώτες του, τότε θα υπογράψει με την ΑΕΚ συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών.

Υπάρχει και το προηγούμενο με τον Δανό που είχε έρθει Ελλάδα και μας το έδωσαν οι Δανοί.

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση και θα βοηθήσει πολύ την ένωση.

Οι κύκλοι κοντά στην ΠΑΕ δίνουν καλές πιθανότητες να είναι πραγματικότητα, και οχι φαντασία των Κροατών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ