Η ΑΕΚ εχθές βράδυ έβαλε τέλος στην ξενιτιά μετά από 19 χρόνια. Η γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν λαμπρή και τώρα όλα τα βλέμματα πέφτουν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η ΑΕΚ εχθές βράδυ έβαλε τέλος στην ξενιτιά μετά από 19 χρόνια. Η γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν λαμπρή και τώρα όλα τα βλέμματα πέφτουν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Όλοι ζούσαν στους ρυθμούς του νέου γηπέδου και των εγκαινίων. Τα θυρανοίξια της Opap Arena έγιναν και η επόμενη μέρα βρίσκει τους φίλους της ΑΕΚ διψασμένους για αγωνιστικές επιτυχίες.

Από σήμερα στην Ένωση κινούνται σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς μετά την χθεσινή ιστορική περίσταση, θα ακολουθήσει ακόμα μία την Δευτέρα (3/10). Ο πρώτος αγώνας στο νέο γήπεδο θα είναι ιδιαίτερος και θα έχει την αίγλη του παρελθόντος (και ελπίδα για πολλά γκολ).

Οι παίκτες βιώσαν από πρώτο χέρι στα εγκαίνια τι αναμένεται να ζήσουν σε αυτό τον χώρο, οι οπαδοί ετοιμάζουν σόου και η Δευτέρα δεν είναι μακριά. Ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε απερίσπαστος όλη την εβδομάδα με την ομάδα και περιμένει αύριο το πράσινο φως για να μπει στην Αγια Σοφιά για προπόνηση.

Αυτή θα είναι η πρώτη προσομοίωση αγώνα για το αγωνιστικό τμήμα που θα δώσουν το εναρκτήριο ματς κόντρα στον Ιωνικό. Οι στιγμές των εγκαινίων ήταν συναισθηματικά δυνατές και οι φίλοι της ΑΕΚ ετοιμάζονται για τον νέο γύρο “μεθαύριο”. Το πάρτι μόλις ξεκίνησε για την Ένωση!

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ