Οι σκέψεις και η έκπληξη με νεοφερμένο.

Η ΑΕΚ αύριο (27/8) θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League στη Ριζούπολη. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της «Ένωσης» σε σχέση με το ματς κόντρα στην Λαμία.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα είναι αυτό που έχει αποφασίσει ακόμα τη θα κάνει. Στον προηγούμενο αγώνα ο Χατζισαφί είχε αγωνιστεί αριστερά, ο Βίντα δεξιά και ο Γιώργος Τζαβέλλας στο κέντρο της άμυνας. Αυτό που σκέφτεται ο Ματίας Αλμέιδα είναι αν θα ρίξει στη «μάχη» τον νεοαποκτειθέντα Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζος στόπερ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με την ΑΕΚ. Αν ο Αργεντινός κόουτς δώσει φανέλα βασικού στον Μουκουντί, τότε εκείνος θα είναι που θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, με τον Τζαβέλλα αριστερά του και τον Βίντα δεξιά του.

Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Σιμάνσκι και η τετράδα μπροστά του θα αποτελείται από τους Πινέδα, Γιόνσον, Τσούμπερ και Άμραμπατ (από τα αριστερά προς τα δεξιά) με τους Μάνταλο και Αραούχο να αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ