Τα πλάνα του Αργεντινού κόουτς για το αυριανό ματς.

H ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (11/9) τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

O Ματίας Αλμέιδα αλλιώς τα είχε στο μυαλό του και αλλιώς του ήρθαν, μετά τον τραυματισμό του Στίβεν Τσούμπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα ως τώρα στις προπονήσεις για να καλύψει το κενό του Ελβετού. Βέβαια αρκετές φορές δείχνει άλλα στις προπονήσεις και άλλα κάνει εν τέλει στον αγώνα.

Ως τώρα έχει δοκιμάσει συστήματα και με τρεις στην άμυνα αλλά και με τέσσερις. Ο Ματίας Αλμέιδα λοιπόν δοκίμασε το 4-2-3-1 με τους Ρότα δεξί μπακ, Χατζισαφί αριστερό, ΒίνταΤζαβέλλα στην άμυνα, τους ΓιόνσονΣιμάνσκι στο κέντρο, τον Πινέδα 10άρι, τους Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς στα άκρατης επίθεσης και τον Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή αυτής.

Επίσης ο κόουτς της ΑΕΚ δούλεψε αρκετή ώρα και το 3-6-1. Σε αυτό το σύστημα ο Μοχαμάντι είναι αριστερό μπακ – χαφ, ο Σιντιμπέ στόπερ και στην κορυφή ο Λιβάι  Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης αντί του Αραούχο. Τέλος, για το αυριανό ματς της ΑΕΚ κόντρα στους «πράσινους» ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε και το 3-5-2 με Γκατσίνοβιτς αντί Ρότα δεξιά και τον Πινέδα στα χαφ δίπλα στον Γιόνσον. Για να δούμε τελικά πως θα παραταχθεί η «Ένωση» τελικά….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ