Σε προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ γνωστού παιχταρά φαίνεται πως έχει προχωρήσει η ΑΕΚ. Ποιά είναι η πιο καυτή περίπτωση που απασχολεί την Ένωση; Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Με εντολη του Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεπεραστούν οι διαφορές με την Νις. Ώστε ο παίκτης να κατηφορίσει προς Αθήνα. Σε ανύποπτο […]

Σε προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ γνωστού παιχταρά φαίνεται πως έχει προχωρήσει η ΑΕΚ. Ποιά είναι η πιο καυτή περίπτωση που απασχολεί την Ένωση; Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Με εντολη του Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεπεραστούν οι διαφορές με την Νις. Ώστε ο παίκτης να κατηφορίσει προς Αθήνα.

Σε ανύποπτο χρόνο, η τελευταία τιμή που όρισε η γαλλική ομάδα έφτανε τα 3 εκατ. ευρώ, με τα… παζάρια να συνεχίζονται και στον «Δικέφαλο» να επιχειρούν να ρίξουν κι άλλο το ποσό μέσω του εξάμηνου δανεισμού του Μπαρμπόσα.

H περίπτωση του παίκτη όμως καθυστερεί. Και στην ΑΕΚ δεν έχουν πολυτέλεια να περιμένουν πολύ.

Στο στρατόπεδο μάλιστα της Ένωσης επέστρεψε ακόμη ένα όνομα. Ενός παλιού γνώριμου. Του Νεμάνια Ραντόγια!

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος είχε απασχολήσει ξανά την ΑΕΚ το  2018. Σε άλλες εποχές βέβαια. Που η ομάδα έπαιζε στους ομίλους του Champions League.

O 28χρονος μέσος της Λεβάντε έχει συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι. Και μπορεί τότε να μην ήρθε την Ελλάδα, τώρα όμως…ψήνεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ