Η ΑΕΚ αγωνίζεται απόψε (20:00) κόντρα στον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της SuperLeague και η συγκομιδή μέχρι στιγμής "φωνάζει" για νίκη.

Η ΑΕΚ αγωνίζεται απόψε (20:00) κόντρα στον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της SuperLeague και η συγκομιδή μέχρι στιγμής “φωνάζει” για νίκη.

Το έργο της Ένωσης δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην φορμαρισμένη ομάδα του Αγρινίου που μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Εύκολο δεν είναι και ο Αλμέιδα να επιλέξει τους κατάλληλους για την βασική ενδεκάδα.

Ο Αργεντινός έχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής πολλά συστήματα και πρόσωπα και σήμερα αναμένεται να κάνει πάλι την έκπληξη! Βέβαια η ενδεκάδα που κατεβάζει μοιάζει πιο ορθολογική και ίσως αυτό “ξεκλειδώσει” την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Αλμέιδα επαναφέρει τον Γκατσίνοβιτς στον άξονα. Ο Σέρβος θα παίξει στη θέση του και θα είναι ο “ρυθμιστής” στο χώρο του κέντρου. Παρτενέρ του θα είναι ο Σιμάνσκι μετά την απώλεια Γιόνσον ενώ λίγο πιο μπροστά θα παίξει ο Πινέδα.

Η συνταγή στην άμυνα δεν αλλάζει μέχρι να είναι έτοιμος ο Σιντιμπέ! Βίντα, Ρότα, Χατζισαφί και Τζαβέλλας οι εκλεκτοί.

Στην επίθεση εν απουσία του Τσούμπερ ανοίγει μια θέση. Ο Ελίασον θα πάρει τη θέση του Ελβετού με τον Αραούχο να επιστρέφει από τραυματισμό και να πηγαίνει στην κορυφή. Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία διεκδικούν την τελευταία θέση στα δεξιά χωρίς να αποκλείεται έκπληξη με Μάνταλο!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ