Έτοιμη να πραγματοποιεί μια σπουδαία μεταγραφή, με την Ενωση να έχει φέρει στην Ελλάδα τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΑΕΚ, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως ανέφεραν κροατικά δημοσιεύματα ο Νταμαγκόι Βίντα δεν είναι απλώς στο στόχαστρο της «Ένωσης», αλλά βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.

Έτοιμη να πραγματοποιεί μια σπουδαία μεταγραφή, με την Ενωση να έχει φέρει στην Ελλάδα τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα.

Ο 32άχρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, στην οποία ήταν από το 2018. Έχει αγωνιστεί, ακόμα, σε Όσιγιεκ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ντιναμό Κιέβου.

Είναι, επίσης, διεθνής με την Εθνική Κροατίας. Έχει φορέσει, στο παρελθόν, και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι «κιτρινόμαυροι», από την πλευρά τους, αρχικά  ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την είδηση. Τηρούν, προς το παρόν, σιγή ιχθύος.

Το όνομα του Βίντα έχει παίξει πολύ το φετινό καλοκαίρι για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες (Μαρσέιγ, Τραμπζονσπόρ, Μόντσα, Σαμπντόρια, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Όσιγιεκ, Χάιντουκ) αμέσως μετά την λήξη της συνεργασίας του με την Μπεσίκτας.

Αποκάλυψη

Ο 33χρονος στόπερ ήρθε στην Αθήνα και μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Βίντα στην ΑΕΚ.

Υπάρχει και το προηγούμενο με τον Δανό που είχε έρθει Ελλάδα και μας το έδωσαν οι Δανοί.

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση και θα βοηθήσει πολύ την ένωση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ