O Λατίνος τεχνικός έχει έναν άλλο αμυντικό σε πρώτο πλάνο. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Δεν είναι κρυφό ότι η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση στα μετόπισθεν με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει δει το πρόβλημα που υπάρχει και με τις επικείμενες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών της άμυνας (σ.σ. εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον των Όγκνιεν Βράνιες, Γιώργου Τζαβέλλα, Στράτου Σβάρνα) η απόκτηση παικτών για αυτή τη θέση γίνεται πρώτη προτεραιότητα.

Μάλιστα τον προηγούμενο καιρό ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Ισπανού Φάλι, που αγωνίζεται στην Κάντιθ. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, με χρηματιστηριακή αξία στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται στην ομάδα της Ιβηρικής από το 2019, όταν δόθηκαν 250.000 στην Ταραγόνα για να πάρει μεταγραφή στην Κάντιθ. Από τότε μέχρι σήμερα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει παίξει 101 φορές με την ισπανική ομάδα, έχοντας σκοράρει 1 γκολ, ενώ φέτος βρέθηκε στην La Liga και στο Κύπελλο βοηθώντας τον σύλλογο να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία.

Τα πράγματα όμως παρά το πρώτο ενδιαφέρον άλλαξαν. Ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης «τσέκαρε» την περίπτωση του Φάλι, μιας και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει γεμάτες χρονιές σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος. Τα δεδομένα λοιπόν πλέον είναι εντελώς διαφορετικά με τον Αλμέιδα, μετά από το κατάλληλο σκάουτινγκ που πέρασε τον ποδοσφαιριστή, να έχει βγάλει το όνομά του από τη λίστα και όλα δείχνουν ότι οι Κιτρινόμαυροι δύσκολα θα προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Λατίνος τεχνικός έχει έναν άλλο αμυντικό σε πρώτο πλάνο. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Άρη, με τον παίκτη να μην δείχνει τη διάθεση να συνεχίσει στους Κίτρινους.

O Σουηδός μπακ, που είναι στην χώρα μας από το 2019, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να πληρώνει 120.000 ευρώ στην ΑΙΚ να τον αποκτήσει, έχει δείξει την αξία του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετρώντας μέχρι σήμερα 86 συμμετοχές, με ένα γκολ, φέτος απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ παράλληλα έχει δώσει και 6 ασίστ. Ο Σούντγκρεν έχει καταφέρει στα όσα χρόνια βρίσκεται στην χώρα μας έχει δείξει ότι πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ΑΕΚ και σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Τώρα φυσικά η συγκεκριμένη κίνηση θα φέρει και ανακατατάξεις στην Ένωση καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ σε αυτή τη θέση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να φορέσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τα Κιτρινόμαυρα θα πρέπει να αποχωρήσουν όχι μόνος ένας, αλλά ίσως και δύο παίκτες από την ΑΕΚ. (Από το δημοσίευμα του Sportdog)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик