Ο Ματίας Αλμέιδα επιχειρεί να εκπαιδεύσει τους ποδοσφαιριστές του και σε άλλους τομείς εκτός από την αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο Ματίας Αλμέιδα επιχειρεί να εκπαιδεύσει τους ποδοσφαιριστές του και σε άλλους τομείς εκτός από την αγωνιστική ετοιμότητα.

Όταν η ΑΕΚ δεν αποδίδει, τα νεύρα αυξάνονται και έτσι διαταράσσεται η ηρεμία της ομάδας. Ο Αργεντινός τεχνικός λειτούργησε πολλές φορές “πυροσβεστικά” ως ψυχολόγος και πλέον παίρνει τα μέτρα του για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.

Σε μια ομάδα χρειάζεται η φωνή της λογικής σε στιγμές που απαιτείται. Αυτόν τον ρόλο τον γνωρίζει καλά ο Ματίας Αλμέιδα και παίρνει όλη την ευθύνη πάνω του. Ουκ ολίγες φορές παίκτες της ΑΕΚ ξέφυγαν με τη συμπεριφορά τους εντός χόρτου και η ομάδα κινδύνεψε…

Αποκορύφωμα φυσικά ο τραυματισμός του Γιώργου Τζαβέλλα που έσπασε με μανία μια τζαμαρία στα αποδυτήρια του Αγρινίου. Εκείνη τη βραδιά δεν ήταν ο μόνος που έχασε την ψυχραιμία του. Οι αντεγκλήσεις με αντιπάλους στον αγωνιστικό χώρο έφεραν νεύρα σε πολλούς ποδοσφαιριστές.

Τέτοια περιστατικά έδειξαν ότι κοστίζουν πολύ στην ομάδα και ο Αλμέιδα βάζει μια και καλή τέλος! Ο κόουτς της Ένωσης δεν θα επιτρέψει να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο που θα έχει ως συνέπεια να καταστρέψει το πλάνο του! Πλέον μπαίνουν κανόνες και ο Αλμέιδα γίνεται αυστηρός κριτής για τη συνέχεια!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!