Η μεταγραφή ήταν κλειδωμένη  όπως σας το είχαμε δώσει εδώ και πολλές μέρες. Όλες οι προσπάθειες έγιναν για να έρθει από τώρα στην Ένωση.

Μπορεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντες του Βόλου να τελείωσε η ΑΕΚ όμως απέχει ώρες από την ανακοίνωση του παίκτη. Όπως σας αναφέραμε και πρόσφατα,  η Ένωση τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή, και τον μάνατζερ του, αλλά θα υπογράψει μαζί του είτε σήμερα, είτε τον Ιανουάριο αν τελικα δεν τα βρει με τον Βόλο.

Το μπαλάκι ήταν στα χέρια του Βόλου. Ο οποίος αν δεν τον πουλήσει τώρα, κινδυνεύει να μην πάρει τίποτα από τον Γενάρη και μετά, όταν ο παίκτης θα μπορεί να συμφωνήσει με την ΑΕΚ και να πάει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η μεταγραφή ήταν κλειδωμένη  όπως σας το είχαμε δώσει εδώ και πολλές μέρες. Όλες οι προσπάθειες έγιναν για να έρθει από τώρα στην Ένωση. Δεν θα την χαλούσε ο Μπεος, αλλά τελικά πέρασε κατά ένα μέρος το δικό του.

Τελικά έχουμε συμφωνία από πήγες της ΑΕΚ ότι ο Φερνάντες είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Ένωσης, αλλά ο Βόλος ζήτησε για να μην χαλάσει η χημεία της ομάδας να παραμείνει μεχρι τέλος Δεκεμβρίου.

Φερνάντες από Ιανουάριος. Επίσημο και οριστικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ