Η ΑΕΚ ενισχύεται με τέσσερις παίκτες κι έναν μπόνους από τον Μελισσανίδη!

Την υπέρβαση θέλει να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, φέρνοντας στην ΑΕΚ έναν παίκτη-έκπληξη. Έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση.

Τρεις σέντερ μπακ αναζητεί η «Ένωση» για την ενίσχυσή της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2022-2023.

Ο ένας από τους δύο βασικούς σέντερ μπακ αναμένεται να κλείσει άμεσα, ενώ αναζητείται και ένας τρίτος που προορίζεται για αναπληρωματικός, για να προστεθεί βάθος στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Από την άλλη, βέβαια, κάποιος θα χρειαστεί να αποχωρήσει. Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι μεταξύ των υποψηφίων, καθώς δεν σκοπεύει απλώς να μείνει στην ομάδα για να… σκουπίζει τον πάγκο.

Η ΑΕΚ κινείται και για τέταρτο παίκτη. Έναν επιθετικό, ο οποίος θα έχει διαφορετικό στιλ από εκείνο του Σέρχιο Αραούχο, ώστε να μπορεί να παίξει και δίπλα του, αλλά και να τον αντικαθιστά όποτε χρειάζεται.

Ωστόσο, οι κινήσεις του «δικέφαλου» δεν τελειώνουν εδώ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να κάνει και μία μεταγραφή εκτός προγράμματος.

Θέλει να φέρει έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, που θα προκαλέσει αίσθηση και θα ξεσηκώσει τον κόσμο.

Εν όψει και της εισόδου της ομάδας στο νεόκτιστο γήπεδό της, στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει το… μπαμ και θα εκτοξεύσει στα ύψη τον ενθουσιασμό των ΑΕΚτζήδων εν όψει της καινούριας χρονιάς.

Υπάρχουν δύο υποψήφιοι, αλλά τα ονόματα είναι γνωστά μόνο στον μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση και στον ίδιο τον Μελισσανίδη. Όταν λέει για έκπληξη το εννοεί…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ