Τα δεδομένα άλλαξαν με την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Οι παίκτες "μεταμορφώθηκαν" προς το καλό και τα οφέλη μιας πραγματικής έδρας είναι ευδιάκριτα.

Τα δεδομένα άλλαξαν με την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Οι παίκτες “μεταμορφώθηκαν” προς το καλό και τα οφέλη μιας πραγματικής έδρας είναι ευδιάκριτα.

Η σύγκριση έχει ξεκινήσει! Το ίδιο ρόστερ με έδρα το ΟΑΚΑ ή την Ριζούπολη πόσο διαφορετικό είναι με αυτό της Αγια Σοφιάς;

Σιγά σιγά βγαίνουν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα. Μπορεί ομάδα και κόσμος να μην έχουν συνηθίσει ακόμα πως έχουν καινούρια έδρα αλλά κάποιος από ουδέτερη σκοπιά αντιλαμβάνεται πως η ΑΕΚ είναι πιο επικίνδυνη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν είναι απλά ο ενθουσιασμός αλλά μια πραγματικότητα που χρόνο με το χρόνο θα γίνεται ακόμα πιο αντιληπτή. Η ψυχολογία έπεφτε στα τάρταρα με μια στραβή στο ΟΑΚΑ και τα ματς δεν γυρνούσαν εύκολα.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ πιο ευάλωτη στο… κρύο Ολυμπιακό στάδιο και το κάθε λάθος κόστιζε… Λάθη γίνονται και θα γίνουν και στο νέο γήπεδο αλλά ως… δια μαγείας δεν θα τα πληρώνει. Και αν γίνει, το άγχος δεν θα κυριαρχεί καθώς οι πιθανότητες ανατροπής αυξάνονται εντυπωσιακά!

Τρία ματς έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στην νεότευκτη Opap Arena και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει!

*Νιώθεις σιγουριά και πως ο αντίπαλος δεν μπορεί να κάνει τη ζημιά.

*Οι αντίπαλοι παίκτες αντιλαμβάνονται ότι θα έχουν λιγότερες ευκαιρίες για γκολ από ότι στο ΟΑΚΑ
*Η υπέροχη της ΑΕΚ καρπωφορεί είτε πολυ νωρίς, είτε πολύ αργά αλλά και εδώ υπάρχει σιγουριά ότι το γκολ θα έρθει!

Αυτά είναι στοιχεία που θα επικρατούν συστηματικά αλλά φυσικά όχι πάντα! Το πρώτο τεστ αντοχής της Opap Arena θα γίνει στο τέλος του μήνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένας αντίπαλος που τα τελευταία χρόνια… αλώνιζε στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί μια πραγματική έδρα να αλλάξει το τσιπάκι; Η προϊστορία λέει ναι αλλά καθρέπτης είναι το γήπεδο και η αλήθεια θα λάμψει σύντομα!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ