Τα στοιχεία του παίκτη ταιριάζουν γάντι στην Ένωση και τα επόμενα 24ωρα η υπόθεση του θα έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από Ισπανία.

Η ΑΕΚ, όπως σας έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση όχι ενός, αλλά 2 στόπερ. Τα ονόματα κρατούνταν μυστικά, όμως το ένα σας το είχαμε δώσει. Με το sports365.gr να σας δίνει το ρεπορτάζ. Ο λόγος για τον Ράφαελ Χιμένεθ Χάρκε, ή αλλιώς Φάλι.

Θα κλείσει τα 29 τον Αύγουστο, είναι Ισπανός, που ανήκει στο ενεργητικό της Κάντιθ. Στους Ισπανούς ανήκει ως το 2024, όμως ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του θέλουν να τον αποκτήσουν με μεταγραφή. Άρα αυτό αυτόματα σημαίνει και λεφτά για την μεταγραφή του.

Τα στοιχεία του παίκτη ταιριάζουν γάντι στην Ένωση και τα επόμενα 24ωρα η υπόθεση του θα έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από Ισπανία.

Την περασμένη σεζόν είχε 31 συμμετοχές (οι 28 στο πρωτάθλημα) και σημερινή χρηματιστηριακή αξία 3.000.000 ευρώ! Τον Αύγουστο θα κλείσει τα 29 του χρόνια, ύψος 1,86, ένας πιο καλός… Βέλεθ, για τους γνώστες.

Σύμφωνα με την ισπανική πιάτσα έχει κλείσει η συμφωνία για να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ! Μάλιστα με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ!

Ο Φάλι στην Κάντιθ ήταν συμπαίκτης με τον νυν μέσο της ΑΕΚ, Γιένς Γιόνσον, με άριστη συνεργασία!

Πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις…

Παιχνίδια των μάνατζερ, ή γρήγορη κίνηση από την ΑΕΚ;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ