Η «Ένωση» έχει τον Ολλανδό φορ πρώτο στην λίστα για την θέση του επιθετικού...εκτός αν βρεθεί κάτι καλύτερο

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Βόλο στη Ριζούπολη και αναγκάστηκε να δει αυτά που ήδη γνώριζε. Από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η «Ένωση» βρίσκεται στην αναζήτηση ενός σέντερ φορ.

Ακόμα δεν έχει έρθει. Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει έναν επιθετικό που δεν θα ξεμακραίνει όπως ο Σέρχιο Αραούχο και ένα κανονικό εννιάρι, που λόγω έλλειψης αυτό του παίκτη έχει γίνει φορ αναγκαστικά ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο εκλεκτός των «κιτρινόμαυρων» αν δεν έρθει κάτι από εξωτερικό είναι από Ελλάδα. Ο λόγος για τον Τόμας Φαν Βέερτ. Τον πρώτο σκόρερ της περσινής Super League. Ο 32χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά από 16 λεπτά, στέλνοντας μηνύματα σε όσους έλεγαν πως την φετινή σεζόν δεν θα είναι παραγωγικός.

Ο «Φαν Νίστερλοϊ» του Βόλου λοιπόν εξετάζεται πολύ σοβαρά για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Ο Αχιλλέας Μπέος ζητούσε κάποτε 1 εκατομμύριο για την παραχώρησή του. Το κασέ του Ολλανδού το έχει φθάσει πλέον κοντά στα 5 μύρια.

Η μόνη λύση να μην κάνει κίνηση άμεσα η Ένωση είναι να βρεθεί μια καλύτερη περίπτωση, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται στον όρίζοντα.

Πάντως, αν η «Ένωση» τελικά καταλήξει στην περίπτωση του Φαν Βέερτ, που δεν έχει προοπτική μεταπώλησης λόγω της ηλικίας, θα τον αποκτήσει στα χρήματα που εκείνη είναι διατεθειμένη να δώσει στην ομάδα της Μαγνησίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ