Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επανέναρξη της δράσης και ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες για το πρώτο διάστημα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επανέναρξη της δράσης και ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες για το πρώτο διάστημα.

Τα προβλήματα τραυματισμών (σε όλες τις θέσεις)… διαταράσσουν την συνοχή της ενδεκάδας, η οποία αναμένεται να έχει αλλαγές για τα πρώτα ματς της επιστροφής.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε Τσούμπερ, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, συνθήκη που φέρνει αρκετούς πονοκεφάλους. Η έλευση Πάολο Φερνάντες θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις ωστόσο έχει δικαίωμα συμμετοχής από 1η Ιανουαρίου.

Έτσι οι αλχημείες είναι επιβεβλημένες και ο Ματίας Αλμέιδα έχει καταλήξει στο νέο πλάνο που θα εφαρμόσει μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες!

Κομβικός παίκτης στα νέα σχέδια του Αργεντινού είναι ο Λιβάι Γκαρσία! Ο 25χρονος τη φετινή σεζόν απέκτησε ένα νέο ρόλο, αυτό του σέντερ φορ! Η νέα θέση τού άρεσε και απέδιδε πάνω από τα αναμενόμενα!

Τώρα όμως θα χρειαστεί να γυρίσει για λίγο στις παλιές του συνήθειες! Ο Λιβάι λοιπόν επιστρέφει στη θέση του εξτρέμ και ανοίγει χώρο στον Τομ Φαν Φέερτ για παρτενέρ του Σέρχιο Αραούχο!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!