Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ και η σιγουριά στους παίκτες που θα αγωνιστούν απόψε βράδυ στο "Βικελίδης" κόντρα στον Άρη.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ και η σιγουριά στους παίκτες που θα αγωνιστούν απόψε βράδυ στο “Βικελίδης” κόντρα στον Άρη.

Η απουσία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν αγχώνει το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Αθανασιάδης εμπνέει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια και καλείται να το αποδείξει με την ευκαιρία που θα πάρει!

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα αρέσκεται στο “ανακάτεμα” της τράπουλας αλλά αυτή τη φορά δεν θα το πράξει. Με σαφώς μεγαλύτερη προσήλωση στα μετόπισθεν καθώς ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός από τους προηγούμενους, όμως δίχως πολλές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

Η σημαντικότερη αλλαγή είναι η επιστροφή του Γιενς Γιόνσον. Ο Δανός επιστρέψει στο κατάλληλο σημείο και κάνει το κέντρο πιο στεγανό! Στο πλευρό του θα έχει τον Ντάμιαν Σιμάνσκι ενώ τα χαφ θα συμπληρώσουν οι Ορμπελίν Πινέδα & Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (μένει να δούμε τον σχηματισμό).

Η παρουσία Γιόνσον στην ενδεκάδα “θυσιάζει” αυτόματα έναν παίκτη από την επίθεση και αυτός θα είναι ο Ελίασον. Από εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα παραμένει αδιάλλακτη (Μοχαμαντί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα), το ίδιο και η επίθεση με Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία να χτίζουν αγαστή σχέση!

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ