Στην  ΑΕΚ συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις. Μπορεί να έκανε ένα μεταγραφικό κρεσέντο με τις μαζεμένες μεταγραφές, τελευταία του γνωστού μας Βράνιες, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Αλλά μας χαιρετάει ο Χνιντ που πηγαίνει σε ομάδα από το Κατάρ. Κρατήστε επίσης την πίστη που δείχνει στον Σβάρνα ο Μιλόγεβιτς. Νέο μεταγραφικό «ΜΠΑΜ» Το μεγάλο στοίχημα είναι ο εξτρέμ. […]

Στην  ΑΕΚ συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις. Μπορεί να έκανε ένα μεταγραφικό κρεσέντο με τις μαζεμένες μεταγραφές, τελευταία του γνωστού μας Βράνιες, αλλά υπάρχει και συνέχεια.

Αλλά μας χαιρετάει ο Χνιντ που πηγαίνει σε ομάδα από το Κατάρ. Κρατήστε επίσης την πίστη που δείχνει στον Σβάρνα ο Μιλόγεβιτς.

Νέο μεταγραφικό «ΜΠΑΜ»

Το μεγάλο στοίχημα είναι ο εξτρέμ. Αυτό είναι που καίει τον Μιλόγεβιτς για να κλείσει το παζλ με τον πιο ιδανικό τρόπο και να προχωρήσει στο μοντάρισμα της ομάδας.

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Λιβάι Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Αλμπάνης, και Μαχαίρας.

Το τμήμα σκάουτινγκ έχει εντοπίσει πολύ προσεκτικά τους στόχους, μιας και όπως ακούγεται θα είναι και η πιο δαπανηρή μεταγραφή για την ένωση. Θέλουν παίχτη που θα κάνει την διαφορά και θα μπορεί να ξεμπλοκάρει την ομάδα, απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Ο Μιλόγεβιτς είναι απόλυτα σύμφωνος και ειδικά για την μία περίπτωση έχει έρωτα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αυτήν την στιγμή οι στόχοι έχουν βρεθεί. Για την ακρίβεια είναι δύο παίχτες αλλά το κακό είναι ότι δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν είναι εύκολες περιπτώσεις.

Ειδικά ο ένας όπως μάθαμε είναι από τις περιπτώσεις που θα κάνει την μεγάλη διαφορά στην φετινή ΑΕΚ. Αλλά θα προκαλέσει και ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, αφού πρόκειται για παίκτη αξίας. Θεαματικός παίχτης που θα ξεσηκώσει τον κόσμο με τις ενέργειες του.

Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα του το κρατούν ως επτασφράγιστό μυστικό. Μέρες που είναι πολλα μπορούν να συμβούν.

Υπάρχει μεγάλη σιγουριά ότι ο ένας από τους δύο θα αποκτηθεί σίγουρα. Το βάρος έχει πέσει στην πρώτη περίπτωση, και είναι ήδη σε σκληρές διαπραγματεύσεις. Θα έχουμε σκληρό παζάρι, και αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις.

Θα χρειαστεί να γίνει μια “υπέρβαση”, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο, και το ξέρουν καλά στον δικέφαλο που το προχωράνε.

Και δεν μιλάμε για τον 19χρονο Τυνήσιο της Μπόντο Γκλιμτ.

Στο επόμενο άρθρο μας θα έχετε τα ονόματα, και που βρίσκονται οι συζητήσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ