Σε προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ γνωστού παιχταρά φαίνεται πως έχει προχωρήσει η ΑΕΚ.Ποιά είναι η πιο καυτή περίπτωση που απασχολεί την Ένωση; Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Με εντολη του Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεπεραστούν οι διαφορές με την Νις. Ώστε ο παίκτης να κατηφορίσει προς Αθήνα. Σε ανύποπτο χρόνο, […]

Σε προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ γνωστού παιχταρά φαίνεται πως έχει προχωρήσει η ΑΕΚ.Ποιά είναι η πιο καυτή περίπτωση που απασχολεί την Ένωση; Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Με εντολη του Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεπεραστούν οι διαφορές με την Νις. Ώστε ο παίκτης να κατηφορίσει προς Αθήνα.

Σε ανύποπτο χρόνο, η τελευταία τιμή που όρισε η γαλλική ομάδα έφτανε τα 3 εκατ. ευρώ, με τα… παζάρια να συνεχίζονται και στον «Δικέφαλο» να επιχειρούν να ρίξουν κι άλλο το ποσό μέσω του εξάμηνου δανεισμού του Μπαρμπόσα.

Αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα δανεικός στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε και το Λιμπερταδόρες. Ο δανεισμός του Μπαρμπόσα στη Παλμέιρας από τη Νις, τελειώνει στις 31 του Δεκέμβρη και όπως φαίνεται το μόνο που προσπαθούν να κάνουν από την ομάδα του Σάο Πάουλο, είναι να προσπαθούν να τον ανανεώσουν γι’ άλλους έξι μήνες. Γιατί θα τον ήθελαν στις επιλογές του Φερέιρα, τουλάχιστον για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Για το αγωνιστικό προφίλ του Μπαρμπόσα, φαίνεται πως είναι στη κατηγορία των παικτών που καλύπτουν την Ένωση. Θεωρείται πως διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που υπάρχουν ήδη, παρά το γεγονός πως είναι ένα καθαρό «6άρι». Χαρακτηριστικά που ψάχνει η ΑΕΚ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ