Η ΑΕΚ μπορεί θεωρητικά να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Λεβαδειακό ωστόσο για τον Ματίας Αλμέιδα δεν υπάρχει εφησυχασμός!

Η ΑΕΚ μπορεί θεωρητικά να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Λεβαδειακό ωστόσο για τον Ματίας Αλμέιδα δεν υπάρχει εφησυχασμός!

Ο Αργεντινός τεχνικός κρατάει στην… πρίζα όλους τους παίκτες του, μη επιτρέποντας να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο. Η σοβαρότητα αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του συνόλου του Αλμέιδα, κάτι που πρέπει να αποδειχθεί και σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το πείραμα του Αλμέιδα με τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό πέτυχε όμως τώρα επανέρχεται στο plan A.

Ο αντίπαλος μπορεί να είναι βατός όμως η νίκη επιβεβλημένη, γι’αυτό οι βασικοί επανέρχονται στην ενδεκάδα για το νέο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται στο τέρμα με τους Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί και Ρότα να συνεργάζονται ακόμα μία φορά στην άμυνα! Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς θα αναλάβουν δουλειά στο χώρο του κέντρου με το δίδυμο Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο να ετοιμάζονται για τη νέα… πτήση!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ