Φουλ ροτέισον ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα στο απογευματινό (18/1) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φουλ ροτέισον ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα στο απογευματινό (18/1) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι υποχρεώσεις των ομάδων έχουν αυξηθεί σημαντικά με την επανέναρξη και οι παρεμβάσεις στην ενδεκάδα είναι επιβεβλημένες. Το Κύπελλο δίνει αυτή την ευκαιρία στην ΑΕΚ να αναδειχθούν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στην Αγια Σοφιά είναι κατάλληλο για ροτέισον και ανάσες στους βασικούς παίκτες. Είναι όμως και επιτακτική ανάγκη η Ένωση να καθαρίσει όσο γίνεται από σήμερα την πρόκριση δίχως να υποτιμάει τον Πανσερραϊκό που προελαύνει στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2.

Έτσι ο Ματίας Αλμέιδα έχει κατασταλάξει ήδη στους εκλεκτούς που θα παρουσιαστούν μπροστά στο κοινό της Opap Arena. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια ενώ οι Τζαβέλλας και Μήτογλου θα βρίσκονται στην άμυνα με τον Ραντόνια σίγουρο για ενδεκάδα και τους Χατζισαφί και Ρότα να διεκδικούν την άλλη θέση.

Μουστακόπουλος, Φράνσον και Μάνταλος αναμένεται να θωρακίσουν το κέντρο ενώ Τσούμπερ και Πάολο Φερνάντες θα πάρουν θέση στα πλάγια της επίθεσης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τομ Φαν Φέερτ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ