Η ουσία είναι ότι υπάρχει επίσημη πρόταση και υπάρχουν διαπραγματεύσεις όπως δίνουν πληροφορίες από την Τουρκία και όχι μόνο.

Ένα από τα δυνατά «όπλα» που έχει στα χέρια του ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Το πρωί του Σαββάτου οι Τούρκοι υποστήριζαν στα ρεπορτάζ τους πως η Μπεσίκτας έχει καταθέσει πρόταση για τον 25χρονο εξτρέμ.

Τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια θέλησε να βάλει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» διέψευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν πως η τουρκική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στους «κιτρινόμαυρους» 2,5 εκατ. ευρώ συν 1,5 εκατ. ευρώ ως μπόνους για τον Λιβάι Γκαρσία. Αλλά άφησε ανοιχτό ένα παραθυράκι η Ένωση…

Η ουσία είναι ότι υπάρχει επίσημη πρόταση και υπάρχουν διαπραγματεύσεις όπως δίνουν πληροφορίες από την Τουρκία και όχι μόνο.

Διακαής πόθος της Μπεσίκτας και του τεχνικού της Ίσμαελ Βαλεριέν είναι ο Λιβάι Γκαρσία, που είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τουρκικής ομάδας.

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΑΕΚ για τον 24χρονο εξτρέμ.

 Η Ένωση έχει βάλει ως βάση τα 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της, και η Μπεσίκτας να προσπαθεί να κατεβάσει όσο μπορεί το ποσό.

Η ΑΕΚ είχε αφήσει ένα παράθυρο ότι εκτός αν έρθει δελεαστική πρόταση από καλό πρωτάθλημα, που θα ικανοποιήσει και τον παίκτη, θα μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρηση του.

Προ ημερών σας είχαμε δώσει αποκλειστικά εδώ ότι υπάρχει μια δυσαρέσκεια από τον παίχτη προς την πλευρά του Αλμέιδα, και η αφορμή είναι ότι δεν τον βάζει να παίξει στην θέση που θέλει.

Τι συμβαίνει μεταξύ Αλμέιδα και Λιβάι Γκασρσία;

Ο ποδοσφαιριστής όπως ακούγεται βλέπει με καλό μάτι την πρόταση της Μπεσίκτας και με τον τρόπο του διακριτικά το έχει στείλει το μήνυμα του.

Το σίγουρο είναι ότι αν οι Τούρκοι ανεβάσουν την προσφορά τους θα έχουμε λευκό καπνό στις διαπραγματεύσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ