Μετά από αυτό ο Μαλίνοβιτς είναι κόκκινο πανί για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

«Βόμβα» από την ΑΕΚ. Η «Ένωση» παίρνει μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος χαφ αποκτήθηκε από τους «πράσινους» τον Ιανουάριο ως δανεικός από την Χόφενχαϊμ και έδειξε με το καλημέρα ότι είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο προπονητής της ομάδας του «τριφυλλιού» είχε εισηγηθεί στην διοίκηση την επέκταση της συνεργασίας με τον Γκατσίνοβιτς. Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση στην γερμανική ομάδα για να του παραχωρήσει ξανά ως δανεικό τον παίκτη αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Η Χόφενχαϊμ τόνισε πως θα παραχωρήσει τον Σέρβο μέσο μόνο μέσω αγοράς.

Κλείδωσε η μεταγραφή

Με αποκλειστικές πληροφορίες του sports365.gr το θέμα έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί. Ο Μαλίνοβιτς μάνατζερ του παίχτη έκανε το όλο κόλπο, και έκλεισε την μεταγραφή για την ΑΕΚ. Αυτός ουσιααστικά ολοκλήρωσε την μεταγραφή για λογαριασμό της ένωσης.

Η Χόφενχαϊμ θα πάρει τελικά κοντά στα 2.200.000 ευρώ και ο παίχτης 1.100.000 ευρώ ετησίως. Η μεταγραφή έχει τελειώσει και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Μετά από αυτό ο Μαλίνοβιτς είναι κόκκινο πανί για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Γνωστό ότι ο μάνατζερ εχει άριστες σχέσεις με την ΑΕΚ αφού πελάτες του είναι οι Γέφτιτς και Τσούμπερ.

Ευχαριστημένος σίγουρα ο Αλμέιδα που είχε ζητήσει τον ποδοσφαιριστή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ