«Βόμβα» από τον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης».

Έτοιμος για το μεγάλο «μπαμ» ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία ανάσα από τα ρίξει μια «βόμβα». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα, η «Ένωση» είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα..

Μιας και ήδη είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν για επιθετικό και το έχει ζητήσει και ο Ματίας Αλμέιδα στην σύσκεψη κορυφή που είχε μερικές μέρες πριν με την διοίκηση.

Έτσι λοιπόν εμπλέκουν την ΑΕΚ στην Ισπανία με ενδιαφέρον για τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Ο 31χρονος Δανός φορ δεν είναι στα πλάνα του Τσάβι ενόψει της τρέχουσας σεζόν και οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν τη λύση να μείνει ελεύθερος.

Από την μεριά της η «Ένωση» διαψεύδει τα πάντα περί Μπρέθγουεϊτ. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση Γιόνσον, που το διαψεύδει και εν τέλει ο παίκτης φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα».

Τώρα αυτό που ξέρουμε και το λέμε με πολύ μεγάλη σιγουριά είναι ότι ο Μελισσανίδης μέχρι τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα έχει φέρει ονοματάρα στην Αθήνα. Έναν παίκτη που θα αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Ασφαλώς, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» μαζί με τη γιορτή για την OPAP Arena, που είναι στις 30 Σεπτεμβρίου, θέλει να κάνει και ένα δώρο στους φιλάθλους της ΑΕΚ.  Αν αυτό το όνομα είναι ο Μπρέθγοουεϊτ ή κάποιος άλλος θα φανεί.

Αν και οι πληροφορίες μας λένε για άλλο μεγάλο όνομα!

Λίγες μέρες υπομονή….

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ