Βρήκε τον παίκτη που έψαχνε καιρό ο Ματίας Αλμέιδα στην Ένωση.

Βρήκε τον παίκτη που έψαχνε καιρό ο Ματίας Αλμέιδα στην Ένωση. Η γραμμή κρούσης της ομάδας αναμένεται να ενισχυθεί άμεσα και να αποκτήσει ποιότητα. Καιώς πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ελίασον για το δεξί άκρο της επίθεσης είναι η ΑΕΚ. Βρισκόμενη σε καλό δρόμο για το κλείσιμο της μεταγραφής του παίκτη από την Νίμ.

Η “καψούρα” τελικά θα έχει Happy End

Ο 25χρονος εξτρέμ αποτελεί προτεραιότητα εδώ και καιρό για την ενίσχυση της ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Συνεχίζοντας τη μάχη για την απόκτησή του. Παρά τις πρώτες αρνητικές απαντήσεις της Νιμ με την οποία δεσμεύεται ως το 2023.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν το έβαλαν κάτω. Θέλοντας να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή. Έκανε νέα πρόταση που καλύπτει σχεδόν τις απαιτήσεις της Νιμ (Λίγο πάνω από 2 εκ ευρώ) και πολύ δύσκολα να αρνηθεί και τώρα την βελτιωμένη προσφορά της Ένωσης.

Στην πιάτσα όπως λέγεται η περίπτωση του θεωρείται κλειδωμένη…

Σε αυτή την προσπάθειά τους είχαν σύμμαχο και τον ίδιο, καθώς ο Ελίασον έκλεισε τα αυτιά του στο ενδιαφέρον που υπήρχε κι από άλλες ομάδες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας, Ράνι Ασάφ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: “Θέλω να πάω στην ΑΕΚ”.

Ο Ελίασον είναι 26 ετών, είναι αριστεροπόδαρος και έχει την ικανότητα να παίξει σε όλη τη δεξιά αλλά και την απέναντι πλευρά. Άρχισε την καριέρα του στη Φάλκενμπεργκ, μετά μετέβη στην ΑΪΚ και έπειτα στη Νόρκεπινγκ.

Από την Νόρκεπινγκ το 2017 έκλεισε μεταγραφή 2 εκατ. ευρώ στην Μπρίστολ Σίτι, ενώ πριν δύο σεζόν η Νιμ ξόδεψε 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ