Μετά τα φαντασμαγορικά εγκαίνια η ΑΕΚ κάνει μόνο αγωνιστικές σκέψεις. Ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει την πρώτη ιστορική ενδεκάδα της Αγια Σοφιάς και δεν αποκλείεται να δούμε νέα πρόσωπα.

Μετά τα φαντασμαγορικά εγκαίνια η ΑΕΚ κάνει μόνο αγωνιστικές σκέψεις. Ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει την πρώτη ιστορική ενδεκάδα της Αγια Σοφιάς και δεν αποκλείεται να δούμε νέα πρόσωπα.

Αυτό το παιχνίδι το περιμέναν πως και πως στον οργανισμό της ΑΕΚ. Από τους φιλάθλους, τη διοίκηση και τους παίκτες. Άλλωστε κανείς από τα μεγάλα ονόματα που προστέθηκαν φέτος στο ρόστερ, δεν αρνήθηκε ότι μεγάλο κίνητρο στην μεταγραφή ήταν το νέο γήπεδο.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα βίωσε από πρώτο χέρι την υποστήριξη που θα τυγχάνουν στην Αγια Σοφιά και την θερμή ατμόσφαιρα. Το πρώτο ματς πλησιάζει και ο Αργεντινός ετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα. Σωματικά και πνευματικά για να διαχειριστούν όσα όμορφα έρχονται!

Και ποιος δεν θα ήθελε από το ρόστερ να ξεκινήσει στην πρώτη ιστορική ενδεκάδα. Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία στον Αλμέιδα να δουλέψει περισσότερο με παίκτες που ήταν πίσω σε βαθμό ετοιμότητας. Μπορεί σε μεγάλο βαθμό να μην αλλάξει πράγματα στην ενδεκάδα αλλά μια-δυο παρεμβάσεις θα γίνουν!

Η σίγουρη είναι στο κέντρο της άμυνας με τον Μουκουντί να παίρνει μόνιμα από εδώ και πέρα φανέλα βασικού όσο απουσιάζει ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η δεύτερη αλλαγή που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ενθουσιασμένος και ο Γάλλος από όσα είδε στα εγκαίνια, είναι έτοιμος να προσφέρει και αγωνιστικά! Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται και ο Αλμέιδα θέλει να δει πως ανταποκρίνεται. Η ΑΕΚ θα χρειαστεί αρκετά στη συνέχεια τον Σιντιμπέ, τα ανεβάσματά του και κυρίως τις φαρμακερές σέντρες του, συνεπώς τα λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Ιωνικό είναι απαραίτητα!

Από εκεί και πέρα θα διατηρηθεί η συνταγή Αγρινίου με την ενδεκάδα να παίρνει επιτέλους τη μορφή που προσδοκούσαν όλοι από την αρχή της σεζόν (με εξαίρεση τον Τσούμπερ που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό).

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα