Τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν το πρωί της Δευτέρας (26/9) με την Περιφέρεια να δίνει το πράσινο φως για να μπει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.

Τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν το πρωί της Δευτέρας (26/9) με την Περιφέρεια να δίνει το πράσινο φως για να μπει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.

Οι τελικές υπογραφές έπεσαν και στην Ένωση έχουν τα επίσημα έγγραφα για την είσοδο στην Αγιά-Σοφιά! Πλέον στην ΑΕΚ τρέχουν με χίλια ώστε να ανακοινώσει το αργότερα μέχρι αύριο λεπτομέρειες για τα εγκαίνια και το πρώτο ματς.

Η γνωμοδότηση της Περιφέρειας ήταν θετική μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια όμως απέμενε και το τυπικό της υπόθεσης. Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που έπρεπε να βάλει την υπογραφή του για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ.

Αυτό συνέβη πριν λίγα λεπτά και η Opap Arena πήρε την έγκριση να ξεκινήσει τη λειτουργεία της. Η αρχή θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (30/9) με τα εγκαίνια και τις φοβερές εκπλήξεις που ετοιμάζουν στην Ένωση (δείτε εδώ) και η συνέχεια θα δοθεί την Δευτέρα με το πρώτο ματς κόντρα στον Ιωνικό για την SuperLeague!

Μετά την ευχάριστη εξέλιξη στις τάξεις της ομάδας, επίκεινται ανακοινώσεις για τα εισιτήρια των δύο event! Οι φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στις… επάλξεις καθώς όλοι θέλουν να βρεθούν σε αυτές τις ιστορικές στιγμές!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ