Η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο ξεκίνησε με τα εγκαίνια της υπογειοποίησης.

Η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο ξεκίνησε με τα εγκαίνια της υπογειοποίησης.

Το έργο που είχε την χρηματοδότηση της Περιφέρειας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το γήπεδο της Ένωσης άνοιξε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας (19/9) τις… πύλες του!

Παρουσία ανθρώπων της Περιφέρειας, της κυς και της ΑΕΚ κόπηκε η κορδέλα μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Η υπογειοποίηση βρίσκεται επί τη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και πρόκειται να αποσυμφορήσει αρκετά την κίνηση στην Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια στιγμή το μεγάλο αυτό έργο δημιούργησε μια απέραντη πλατεία μπροστά από την OPAP Arena!

Η υπογειοποίηση ήταν ένα αναγκαίο έργο για να λειτουργήσει το γήπεδο της ΑΕΚ και κόστισε 17,7 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής!

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου:

«Νιώθουμε μια ιδιαίτερη συγκίνηση για τα εγκαίνια ενός εμβληματικού έργου που αποσυμφορίζει την κυκλοφορία στη Νέα Φιλαδέλφεια και στους κοντινούς Δήμους, αλλά αποτελεί και ένα συνοδό έργο του γηπέδου. Μπόρεσαμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια για την κατασκευή αυτού του έργου εν μέσω σε μιας παγκόσμιας κρίσης. Το έργο αυτό προστατεύει τον αθλητισμό, αλλά και τον πολιτισμό με τα Μουσεία, που θα υπάρχουν μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ. Δημιουργούνται ελέυθεροι κοινόχρηστοι χώροι και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη:

«Είμαστε ευτυχείς, γιατί κάνουμε πραγματικότητα ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας και των κοντινών Δήμων. Παραδίδουμε ένα έργο 17,7 εκατ. ευρώ που συμπίπτει με τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή που αναβαθμίζει την περιοχή και διευκολύνει τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ που θα ανοίξει σε λίγες μέρες. Με το έργο αυτό εξασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση στο γήπεδο, ενισχύοντας την ασφάλεια των πολιτών ενώ γίνεται πράξη η ανάπλαση της περιοχής. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, Γιάννη Βούρο που ήταν συνοδοιπόρος στην προσπάθειά μας».

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ