Ο κόσμος είναι ανυπόμονος, το ίδιο και οι παίκτες. Η είσοδος στην Αγια Σοφιά έφτασε και στον ιστορικό πρώτο αγώνα όλοι θέλουν να δώσουν το παρών.

Ο κόσμος είναι ανυπόμονος, το ίδιο και οι παίκτες. Η είσοδος στην Αγια Σοφιά έφτασε και στον ιστορικό πρώτο αγώνα όλοι θέλουν να δώσουν το παρών.

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα θυρανοίξια του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εύλογα το μυαλό όλων βρίσκεται στην εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για εγκαίνια και πρώτο ματς, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό.

Αυτό ωστόσο δεν επηρεάζει το αγωνιστικό τμήμα. Παρά το “μεθύσι” της επιστροφής στα πάτρια εδάφη, η δουλειά στα Σπάτα συνεχίζεται καθώς η σεζόν έχει πολύ δρόμο και απαιτήσεις. Ναι μεν το γήπεδο αλλάζει τη δυναμική αλλά τίποτα δεν θα χαριστεί!

Και άπαντες οφείλουν να είναι στην “τσίτα” γιατί κάθε στραβή στο νέο γήπεδο, θα κοστίζει… διπλά. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πανστρατιάς! Την σημασία του να έχει η ομάδα τη δική της έδρα.

Στα πηγαδάκια των παικτών γίνονται εικόνα όσα πρόκειται να ζήσουν στο άμεσο μέλλον. Όλα τα ματς εκεί θα έχουν τη δική του σημασία αλλά από το πρώτο δεν θέλει να λείψει κανείς. Και γι’αυτό η μάχη στις προπονήσεις είναι μεγάλη για τους ιστορικούς πρώτους 11 που θα ξεκινήσουν βασικοί στο ματς της επιστροφής μετά από 19 χρόνια!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ