Ο Ματίας Αλμέιδα, και οι συνεργάτες του έχουν πάρει το πράσινο φως ώστε να φτιάξουν μια ΑΕΚ που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα μπει με αξιώσεις στην Αγια Σοφιά!

Ο Ματίας Αλμέιδα, και οι συνεργάτες του έχουν πάρει το πράσινο φως ώστε να φτιάξουν μια ΑΕΚ που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα μπει με αξιώσεις στην Αγια Σοφιά! Αυτός είναι ο λόγος που τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει μπαράζ μεταγραφών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα θέλει αλλαγή του βασικού διδύμου στα στόπερ της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Σύμφωνα με πηγές, ο προπονητής της ΑΕΚ επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές που θα μεταγγραφούν στην ομάδα, να παίζουν με το… ίδιο πόδι. Όπερ σημαίνει ο αριστερός κεντρικός αμυντικός να είναι αριστεροπόδαρος και ο δεξιός να έχει «καλό» πόδι το δεξί.

Στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Λεωνίδα Στεργίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει να πληροί όλες τις προδιαγραφές όσων ζητάει ο Αλμέιδα. Στα 20 του αγωνίζεται στην Ζανκτ Γκάλεν, έχοντας κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το 2019. 

Λίγο αργότερα ο Φαν’τ Σιπ του ζήτησε να φορέσει τα γαλανόλευκα, όμως το ελβετικό του διαβατήριο τον κέρδισε και ο παίκτης δεν δηλώθηκε ποτέ με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός Λεωνίδας Στεργίου θεωρείται θαύμα του ελβετικού ποδοσφαίρου και σαφώς το μέλλον της εθνικής ομάδας. Μιλάμε για έναν πολύ προικισμένο αμυντικό τεχνικά, αλλά και αθλητικά. Αυτό που εκπλήσσει, ωστόσο, είναι η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζει κάθε αναμέτρηση, σαν να ήταν βετεράνος με εκατοντάδες παιχνίδια πίσω του.

Ένας νεαρός με αυτήν την προσωπικότητα είναι πραγματικά σπάνιο να βρεθεί και δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι προσέχουν όλοι στην απόδοσή του, πρόθυμοι να τον οδηγήσουν σε υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε πριν λίγο καιρό ιταλικό δημοσίευμα.

Παράλληλα, εκτός από τον Στεργίου, η ΑΕΚ έχει συνδέσει το όνομα της με τον μάνατζερ Μαλένοβιτς. Ο οποίος ήρθε και ετοιμάζεται να φέρει παιχταράδες. Εκτός όμως από όσυς φέρει, ο μανατζερ ήρθε για να αποσυμπιέσει το ρόστερ. Καθώς αναμένεται να …αδειάσει χώρο. Σπρώχνοντας κόσμο σε άλλες ομάδες. του εξωτερικού.

Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον Αλμέιδα και τους συνεργάτες του να φέρουν πιο εύκολα άλλες περιπτώσεις και να εξετάσουν ίσως πιο ακριβούς στόχους με άλλο αέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ