Σε προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ γνωστού παιχταρά φαίνεται πως έχει προχωρήσει η ΑΕΚ. Ποιά είναι η πιο καυτή περίπτωση που απασχολεί την Ένωση; Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Με εντολη του Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεπεραστούν οι διαφορές με την Νις. Ώστε ο παίκτης να κατηφορίσει προς Αθήνα. Σε ανύποπτο […]

Σε προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ γνωστού παιχταρά φαίνεται πως έχει προχωρήσει η ΑΕΚ. Ποιά είναι η πιο καυτή περίπτωση που απασχολεί την Ένωση; Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Με εντολη του Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεπεραστούν οι διαφορές με την Νις. Ώστε ο παίκτης να κατηφορίσει προς Αθήνα.

Σε ανύποπτο χρόνο, η τελευταία τιμή που όρισε η γαλλική ομάδα έφτανε τα 3 εκατ. ευρώ, με τα… παζάρια να συνεχίζονται και στον «Δικέφαλο» να επιχειρούν να ρίξουν κι άλλο το ποσό μέσω του εξάμηνου δανεισμού του Μπαρμπόσα.

H περίπτωση του παίκτη όμως καθυστερεί. Και στην ΑΕΚ δεν έχουν πολυτέλεια να περιμένουν πολύ.

Νέο όνομα στην λίστα της Ένωσης προέκυψε τα τελευταία 24ωρα. με παίκτη που ξέρει καλά την ομάδα.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζεται είναι και ο ο Σαϊντ Εζατολάχι. Ο 25χρονος Ιρανός, έπαιξε με την φανέλα της Βέιλε από το καλοκαίρι του 2020 όταν και αποχώρησε από την ρωσική Ροστόφ.

Μέχρι σήμερα  μετρά 49 συμμετοχές στην ενδεκάδα, με έξι γκολ και δύο ασίστ. Εχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως την Έουπεν, που έπαιξε 6 φορές, την Ανζί της Ρωσίας, που αγωνίστηκε 11 φορές, αλλά και στην Ρέντινγκ όπου και βρέθηκε στην ενδεκάδα στην Championship 4 φορές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ