Όλοι στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» επιθυμούν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό με τις προσθήκες.

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε χθες ανάμεσα στην διοίκηση της ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα προκειμένου να συζητήσουν για την περαιτέρω ενίσχυση που χρειάζεται το ρόστερ της «Ένωσης».

Όλοι στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» επιθυμούν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό με τις μεταγραφές και να είναι όσο πιο ισχυρή γίνεται η ομάδα. Κύριος στόχος της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει έναν εξτρέμ και ένα σέντερ φορ.

Η «Ένωση» θέλει να αποκτήσει έναν εξτρέμ, υψηλού επιπέδου που κάνει την διαφορά και θα ενισχύσει σημαντικά την «Ένωση». Τώρα όσον αφορά τον σέντερ φορ, ο Αργεντινός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Σέρχιο Αραούχο, ώστε να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει μαζί σε περίπτωση που το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Το όνομα που είναι και πάλι στην επικαιρότητα είναι αυτό του Νίκλας Ελίασον, που είχε απασχολήσει και πέρσι το καλοκαίρι την ΑΕΚ.

Για τον Δουβίκα ισχύει το ναι μεν αλλα… Δηλάδή πολλα τα λεφτά, αλλά στους υποψήφιους παραμένει, αλλά όχι στις πρώτες επιλογές.

Στο Περού γράφουν για  ΑΕΚ με τον 29χρονο αριστερό μπακ Μιγκέλ Τράουκο. Η περίπτωσή του θα έπαιζε μόνο αν έφευγε ο Μιλάντ Μοχαμαντί.

Ενδιαφέρον προκαλεί ένα όνομα που δεν βγαίνει στον αέρα και είναι σύμφωνα με πληροφορίες προσωπική επιλογή του Αλμέιδα. Ακούγονται πολύ καλά λόγια και θα προκαλέσει αίσθηση μόλις ολοκληρωθεί.

Τέλος για να δοθούν πολλά χρήματα για τον τρίτο στόπερ που θα ήθελε ο τεχνικός της Ένωσης είναι δύσκολο. Αλλά σκέψεις για να αποκτηθεί υπάρχουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ