Τυπικό ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στην Προοδευτική για τον Ντομαγκόι Βίντα

Τυπικό ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στην Προοδευτική για τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος άρχισε το ματς ως βασικός και έπαιξε για 65 λεπτά. Σε εξαιρετική κατάσταση ξανά ο Πινέδα, ο οποίος έλαμψε και σκόραρε δύο φορές , ενώ δίχτυα “μάτωσαν” και οι Γιόνσον, Μοχαμάντι.

O Βίντα έδειξε στοιχεία που ήθελε να δει ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς το προηγούμενο διάστημα τον απασχόλησε πολύ το κατά πόσο έτοιμος είναι ο παίκτης του. Και πήρε την απόφαση να τον ρίξει στο χορτάρι για ένα test drive. Το οποίος, σύμφωνα με πηγαδάκια κοντά στον προπονητή πήγε αρκετά καλά και ο προπονητής της Ένωσης έμεινε ικανοποιημένος!

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 90λεπτο:

Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βίντα (65’ Ρότα), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Γιόνσον, Πινέδα, Αμραμπατ, Μάνταλος (62’ Λιβάι), Αραούχο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο τρίτο 45λεπτο:

Αθανασιάδης, Ραντόνια (110’ Κοσίδης), Λάτσι (110’ Μισελέν), Μιτάι, Μήτογλου,Φράνσον, Μοχαμάντι, Μουστακόπουλος, Γιούσης (110’ Αλμπάνης), Ρότα, Γκαρσία.

Η αρχική ενδεκάδα της Προοδευτικής:

Αστράς, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Ποτουρίδης, Αλεξίου, Πατσατζόγλου, Παντελίδης. Μεγαρίτης, Πίσσας, Θεοδωρίδης, Ευθυμίου, Κυριαζής.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ