Ο Κριστιάν Βιέρι ήταν ένας τεράστιος παίκτης στην καριέρα του, έχοντας σκοράρει κατά ριπάς. Όμως, δε σταματούσε το… σκοράρισμα και εκτός γηπέδων. Μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στην Ιταλία, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος σκόραρε σαν… πολυβόλο. Αυτό το απέδειξε, σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε μπάλα. Ήταν ένας παίκτης, απ’ […]

Ο Κριστιάν Βιέρι ήταν ένας τεράστιος παίκτης στην καριέρα του, έχοντας σκοράρει κατά ριπάς. Όμως, δε σταματούσε το… σκοράρισμα και εκτός γηπέδων.

Μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στην Ιταλία, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος σκόραρε σαν… πολυβόλο. Αυτό το απέδειξε, σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε μπάλα.

Ήταν ένας παίκτης, απ’ αυτούς που είναι πολυτέλεια, αν τους έχεις στην ομάδα σου. Μιλάμε για τον Κριστιάν Βιέρι. Φυσικά, μόλις τελείωνε η «δουλειά» του στους αγωνιστικούς χώρους, ο ίδιος γινόταν… σκόρερ, κι εκτός γηπέδου.

Ο Ιταλός είναι ένας άνθρωπος, που πάντοτε του άρεσαν οι περιπέτειες. Κάτι που δεν έχει κρύψει κι ο ίδιος. Καθώς έχει γράψει την αυτοβιογραφία του.

Σε αυτήν αναφέρει αρκετές γυναίκες, που μπήκαν στη ζωή του. Αναφέρει την Ελιζαμπέτα Κανάλις, τη Μελίνα Σάτα, αλλά όχι μονάχα εκείνες. Οι προαναφερθείσες είναι… γνωστές ιστορίες.

Η μελαχρινή… μυστήριο, που τον τρέλανε και το χαμόγελο με τα 32 δόντια!

Ο Βιέρι στην αυτοβιογραφία του έχει γράψει και για μία μελαχρινή γυναίκα. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά την προπόνηση της Ίντερ μια μέρα, βγήκα τελευταίος από την Πινετίνα. Βλέπω λίγο πιο μακριά, ένα αυτοκίνηση παρκαρισμένο δίπλα στο δρόμο. Κόβω ταχύτητα, σταματάω, παρατηρώ και σκέφτομαι… κοίτα τι ωραία μελαχρινή.

Πλησίασα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο θέμα, ή αν χρειαζόταν βοήθεια. Εκείνη, κατέβασε το παράθυρο, χαμογέλασε κι είπε: Γειά σου, είμαι μια οπαδός σου, αν με ακολουθήσεις έχω ένα μικρό δώρο για εσένα.

Έβγαζε μια σιγουριά, ήταν αποφασιστική εκτός από όμορφη. Με ιντριγκάρει αυτό. Μπαίνω στο παιχνίδι. Απαντώ: Στις διαταγές σου αρχηγέ, σε ακολουθώ.

Η απάντησή της ήταν ένα χαμόγελο, που με έκανε να φανταστώ πολλά…».

Όμως, δε σταμάτησε εκεί η περιγραφή. Η περιπέτεια συνεχίστηκε, όπως συνέχισε και στην αυτοβιογραφία του ο Ιταλός «θρύλος».

Δείτε παρακάτω:

«Πήγαμε σε έναν χώρο που δεν υπήρχε κανείς. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της και μπαίνει στο δικό μου. Έκανε αυτό που μπορείτε να φανταστείτε. Όταν τελείωσε το σκηνικό, φεύγει σαν να μην έγινε τίποτα και μου είπε: Αύριο.

Εγώ, σαν καλός επιθετικός, τι θέλατε να απαντήσω; Στις διαταγές σου αρχηγέ!».

Ο Βιέρι εξήγησε στη συνέχεια πως αυτή η περιπέτεια πραγματοποιούνταν κάθε μέρα. Και μάλιστα, πριν από την προπόνηση, επί έξι ολόκληρα χρόνια.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο χαμόγελο που είχε, στο οποίο φαίνονταν και τα 32 δόντια! Τι να πούμε όλοι εμείς; Καλοπερνούσε ο Ιταλός…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ