Ρόμεο Μπέκαμ: Χρήμα με ουρά! (Αν τον έλεγαν Σμιθ, όμως;) Αυτή είναι μια απορία που μόνο θεωρητικά μπορεί να απαντηθεί για τον 19χρονο και κάτι μηνών ποδοσφαιριστή-μοντέλο-“πρόσωπο” εταιρειών. Δεν τον λένε Ρόμεο Σμιθ, άλλωστε. Δεν τον γέννησαν π.χ. ο λιμενεργάτης Τζον Τέιλορ Σμιθ και η κομμώτρια Λούσι Μέρι Ράιτ! Είναι ο δεύτερος γιος του Ντέιβιντ […]

Ρόμεο Μπέκαμ: Χρήμα με ουρά! (Αν τον έλεγαν Σμιθ, όμως;) Αυτή είναι μια απορία που μόνο θεωρητικά μπορεί να απαντηθεί για τον 19χρονο και κάτι μηνών ποδοσφαιριστή-μοντέλο-“πρόσωπο” εταιρειών. Δεν τον λένε Ρόμεο Σμιθ, άλλωστε. Δεν τον γέννησαν π.χ. ο λιμενεργάτης Τζον Τέιλορ Σμιθ και η κομμώτρια Λούσι Μέρι Ράιτ!

Είναι ο δεύτερος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, που, όταν αποσύρθηκε, το 2013 είχε βγάλει 45.000.000 ευρώ μόνο εκείνη τη χρονιά. Και της Βικτόρια Καρολάιν Άνταμς, που στο γυμνάσιο παρακάλεσε τον πατέρα της να μην την πηγαινοφέρνει με τη Ρολς Ρόις στο σχολείο επειδή την έκραζαν τα άλλα παιδιά. Και, μετά από τέτοια χλίδα παιδική ζωή (εξ ου και “Posh”, “κυριλέ”), με τις Spice Girls μόνο, πούλησαν πάνω από 100.000.000 άλμπουμ και τζιράρισαν ίσαμε 700.000.000 ευρώ!

Ό,τι αγγίζει το διδυμάκι γίνεται χρυσός!

Το “διδυμάκι” Ντέιβιντ-Βικτόρια υπολογίζεται με σημερινή καθαρή αξία τουλάχιστον 400.000.000 ευρώ. Κι αυτό πριν συμφωνήσει (κατά απαράδεκτο τρόπο εξαγοραστεί, λένε πολλοί, ώστε) να γίνει o Ντέιβιντ το “Πρόσωπο του Κατάρ” έναντι 165.000.000 ευρώ!

(Ναι! Ο… εκπρόσωπος της UNICEF, πρόσωπο του “Ματωμένου Μουντιάλ!”, σε μια χώρα όπου τα ανθρώπινα και, ειδικότερα, τα εργασιακά δικαιώματα είναι σύντομο ανέκδοτο τύπου “φτωχός Μπέκαμ”…) Όπως και να ‘χει, υπήρξαν και παραμένουν από τα πιο εικονικά ζευγάρια του πλανήτη και ό,τι αγγίζουν γίνεται χρυσός. Ε, δε θα γινόταν και ο Ρόμεο;

Το παιδί, όσο το έντυνε η μάνα του ακόμη, ανακηρύχθηκε 26ος πιο καλοντυμένος Άγγλος στα… 8 του. Και έβγαλε τα πρώτα του λεφτά ως μοντέλο της Burberry όταν ήταν δεν ήταν 12 χρονών! Και όχι ψίχουλα. Σχεδόν 50.000 ευρώ -αν και η εταιρεία δεν το επιβεβαίωσε ποτέ.

Με το ποδόσφαιρο “δεν το ‘χει”. Το αντίστροφο όμως;

Φυσικά, η οικογένεια αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι με επώνυμο “Μπέκαμ”, ο Ρόμεο δε θα μπορούσε παρά να συνδεθεί κάπως και με το ποδόσφαιρο. Φαίνεται όμως ότι αν και τα γονίδια του παρουσιαστικού τα έχει πάρει (και απ’ τους δύο, καλώς ή κακώς), αυτά του ποδοσφαιριστή, χμμμ. Μάλλον όχι και τόσο.

Δοκιμάστηκε, άλλωστε, στις Ακαδημίες της Άρσεναλ το 2014, αλλά σταμάτησε μετά από λίγο. Δεν το “‘χε” το άθλημα. Και το έριξε στο τένις. Πρόπερσι είπε να ξαναπαίξει μπάλα. Κανένα πρόβλημα. Ο Ντέιβιντ ξήλωσε το γήπεδο του τένις στο “σπιτάκι” τους και έφτιαξε ένα ποδοσφαιρικό. (Είπαμε, ντε! Δε λέγεται Σμιθ).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Κι έτσι, μετά από μερικές δεκάδες ατομικές προπονήσεις κατ’ οίκον, από πέρυσι, μόλις έκλεισε τα 19, άρχισε να παίζει μπάλα. Πού;  Μα, στη… δεύτερη ομάδα του μπαμπά. Τη Φορντ Λοτερντέιλ.

“Άσφαιρος”, αλλά… “Πρόσωπο” της Puma!

Ως επιθετικός της ομάδας Β της Ίντερ Μαϊάμι (η μεγάλη του μπαμπά), στην τρίτη τη τάξει αμερικανική ποδοσφαιρική διοργάνωση, ο Ρόμεο δεν έχει ακόμη σκοράρει μετά από 6 ματς. Αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο αν το επώνυμό σου είναι Μπέκαμ. Εκείνου, είναι. Και γι’ αυτό η Puma του έκλεισε διαφημιστική συμφωνία ύψους 1.500.000 ευρώ για να γίνει “το πρόσωπό” της.

Η συμφωνία έχει ενδιαφέρον όχι μόνον επειδη η εταιρεία δίνει τόσα λεφτά για έναν αμφιβόλου αξίας –αλλά καθόλου αμφιβόλου επωνύμου– ποδοσφαιριστή. Αλλά και επειδή ο daddy διαφήμισε σ’ όλη του την καριέρα (αλλά και μετά απ’ αυτήν) την Adidas. Είπαμε όμως. “Ζήτα” να γίνεται στην ταμειακή, στο τέλος της ημέρας…

Ο πλουσιότερος γόνος μέχρι στιγμής…

Στο ποδόσφαιρο, λοιπόν, απομένει να δούμε τι καριέρα θα κάνει ο Ρόμεο. Πάντως, μετά τη συμφωνία με την Puma γίνεται ο πλουσιότερος γόνος της οικογενείας. Λογικό, αφού ο 22 χρονος πρωτότοκος, Μπρούκλιν, αν και είναι φτυστός του μπαμπά (στο ψιλοξενερουά, πάντως…), έχει τραβήξει άλλο δρόμο. Ασχολείται με τη μαγειρική -έχει σχετική διαδικτυακή εκπομπή- και ετοιμάζεται να παντρευτεί την καλή του, το μοντέλο Νίκολα Πέλτς.

Κι όσο για τα δύο άλλα αδέλφια του, τον Κρουζ Ντέιβιντ και τη Χάρπερ Σέβεν είναι ακόμη ανήλικοι και πάνε σχολείο. Όχι ότι αυτό σταμάτησε τον Ρόμεο, κάποτε, φυσικά. Το ‘χει στο αίμα του. Το… “μπεκαμιλίκι”, εννοούμε, όχι τη μπάλα.

Το περασμένο φθινόπωρο έκανε το μοντέλο και για τον Yves Saint Laurent. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το κρίνετε μόνοι σας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Εκπρόσωπος ενός “καυτού” brand name!

Λεπτομέρειες για την αμοιβή του σ’ αυτήν την καμπάνια, δεν έγιναν γνωστές. Ωστόσο ψιχουλάκια δε θα πήρε κιόλας, έτσι δεν είναι; Κι άλλωστε, όπως όλα δείχνουν είναι μια συνεργασία που θα συνεχιστεί.

Τώρα, μη ρωτήσετε και πάλι εάν Puma και YSL θα έκαναν αυτό το συγκεκριμένο physique, μ’ αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο, “Πρόσωπο” των εταιριών τους, εάν δεν είχε το επώνυμο που έχει. Η ερώτηση είναι μάταια. Ρητορική. Όσοι είναι στοιχειωδώς τυχεροί γεννιούνται με κάποιο επώνυμο. Κάποιοι, όμως, πολύ τυχεροί, δε γεννιούνται με surname, αλλά με… brand name.

Το συγκεκριμένο επώνυμο-επωνυμία, του Ρόμεο, “πουλάει” σα φρέσκο, ζεστό ψωμάκι εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Παντού. Στο ποδόσφαιρο, στη μουσική, στη μόδα, στα αθλητικά είδη. Κάποιος έπρεπε να συνεχίσει την παράδοση. Αλίμονο στους… “Σμιθ” αυτού του κόσμου -ακόμη κι αν είναι σα μονοζυγωτικοί δίδυμοι με τον περί ου. Τους “Μπέκαμ” μην τους φοβάστε…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι